Miten Poistaa Microsoft Edge

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3988

  +
  Miten poistaa Microsoft Edge?

  Microsoft Edge on uusi selain, joka on saatavilla Windows 10 -käyttöjärjestelmille. Vaikka se on kehitetty korvaamaan Internet Explorerin, jotkut käyttäjät eivät välttämättä halua käyttää Edgeä. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten poistaa Microsoft Edge Windows 10:stä.

  Ennen kuin aloitamme, on tärkeää huomata, että Microsoft Edge ei voida poistaa lopullisesti. Se on kriittinen osa Windows 10 -käyttöjärjestelmää, ja joitain sen toimintoja käytetään laajalti. Näin ollen käyttäjien on oltava erittäin varovaisia, kun he tekevät muutoksia selaimen asetuksiin tai poistavat sen käytöstä.

  Jos haluat poistaa Microsoft Edgen käytöstä, voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Valitse ”Asetukset” -kuvake (hammasratas) Microsoft Edgen yläkulmassa.

  2. Napsauta ”Järjestä” ja sitten ”Lisäasetukset”.

  3. Selaa alaspäin asti, kunnes löydät ”Napsauta käynnistyksen jälkeen avattavia sivuja” -vaihtoehdon.

  4. Kytke ”Käytä Microsoft Edgeä” -vaihtoehto pois päältä.

  Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, Microsoft Edge ei enää käynnisty automaattisesti, kun käynnistät Windows 10 -tietokoneen. Tämä ei kuitenkaan poista Microsoft Edgen sovellusta koneeltasi.

  Jos haluat poistaa Microsoft Edgen sovelluksen kokonaan, voit seurata näitä yksinkertaisia ohjeita:

  1. Pidä Windowsin logoa sisältävää näppäintä painettuna ja paina sitten X-näppäintä.

  2. Valitse ”Ohjauspaneeli” -vaihtoehto.

  3. Valitse ”Ohjelmat ja ominaisuudet”.

  4. Etsi Microsoft Edge -sovellus, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Poista”.

  5. Vahvista poistonappulalla.

  Tämä poistaa Microsoft Edgen sovelluksen tietokoneeltasi. On tärkeää huomata, että tämä voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseen, sillä joitain Windows 10 -toimintoja käytetään Edge-selaimessa. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että käyttäjät varmistavat, ettei heillä ole muita sovelluksia, jotka käyttävät Edge-selainta, ennen kuin he poistavat sen kokonaan.

  Kaiken kaikkiaan Microsoft Edge on korkealaatuinen selain, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa. Vaikka sen käyttöön ei välttämättä ole pakottavaa tarvetta, se on edelleen tärkeä osa Windows 10 -kokemusta. Jos haluat poistaa Microsoft Edgen käytöstä, käyttämällä yllä olevia ohjeita varmista, että tiedät mitä teet ja varmista, että olet valmis käsittelemään mahdollisia kielteisiä vaikutuksia, joita sillä voi olla käyttökokemukseen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.