Miten Poistaa Kynsilakka Ilman Kynsilakanpoistoainetta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2299

  +
  Miten Poistaa Kynsilakka Ilman Kynsilakanpoistoainetta

  Kynsilakan poistaminen voi olla hankalaa, varsinkin jos et ole varannut kynsilakanpoistoainetta. Onneksi on olemassa useita muita tapoja poistaa kynsilakkaa ilman kynsilakanpoistoainetta. Tässä artikkelissa käsittelemme joitakin niistä.

  1. Hankaava alkoholi

  Hankaava alkoholi, kuten viski tai vodka, voi auttaa poistamaan kynsilakan. Kastele vanulappu alkoholiin ja hiero sitä nopein liikkein kynsilakalla päällystettyyn kynnen pintaan. Älä käytä tätä menetelmää, jos olet allerginen alkoholille, tai jos hankaava alkoholi kuivattaa ihosi.

  2. Sitruunamehu

  Sitruunamehu voi olla hyvä ratkaisu kynsilakan poistamiseen. Purista sitruunasta mehu ja kastele vanulappu siihen. Levitä vanulappu kynnen päälle ja anna sen olla siellä noin viisi minuuttia. Pyyhi kynnen pinta kuivaksi ja huolehdi, ettei happoa jää iholle.

  3. Hammastahna

  Hammastahna voi olla yllättävän tehokas apu kynsilakan poistamisessa. Ota vain nokare hammastahnaa ja hiero sitä kynnen päälle. Hieronta auttaa irrottamaan kynsilakan ja hammastahna poistaa sen täydellisesti. Huuhtele sitten kynsipinta vedellä.

  4. Valkoinen etikka ja sitruunamehu

  Valkoinen etikka ja sitruunamehu sekoitettuna voivat olla tehokas kynsilakan poistaja. Sekoita yhtä suuri määrä etikkaa ja sitruunamehua, upota vanulappu liuokseen ja levitä se kynnen päälle. Anna seoksen olla siellä noin viisi minuuttia ja pyyhi se pois kuivalla vanulapulla.

  5. Kuumavesi ja suola

  Liuota suola kuumassa vedessä ja kastele sitten kynnen pinnasta vanulappu tai pumpulipuikko liuokseen. Hiero kynsiä nopein liikkein, kunnes kynsilakka alkaa irrota. Huuhtele kynnet ja pyyhi ne kuivalla vanulapulla.

  Lopuksi

  Kynsilakan poistaminen ilman kynsilakanpoistoainetta ei ole vaikeaa, mutta se edellyttää kekseliäisyyttä ja sitkeyttä. Kokeile näitä menetelmiä ja näe mikä sopii sinulle parhaiten. Muista, että jokaisella näistä menetelmistä voi olla erilainen vaikutus erilaisiin kynsilakkaratkaisuihin ja väreihin, joten pidä kokeilujen lomassa kärsivällisyyttä. Aina kun epäröit, ota yhteyttä asiantuntijaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.