Miten Poistaa Google Haut

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1889

  +
  Miten Poistaa Google Haut

  Google-hakukone on nykypäivänä tärkeä osa ihmisten arkea. Sen avulla löydetään tietoa, etsitään tuotteita ja palveluita sekä tutustutaan uusiin asioihin. Vaikka Google-haku onkin erittäin hyödyllinen palvelu, voi joskus käydä niin, että haluaa poistaa hakuhistorian kokonaan tai yksittäisiä hakutuloksia. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit poistaa Google-haut.

  Miten poistan Google-hakuhistorian?

  Google-historian poistaminen onnistuu helposti muutamalla napin painalluksella. Avaa selain ja kirjaudu sisään Google-tilillesi. Klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa ja valitse ‘’Tili’’. Tämän jälkeen klikkaa ‘’Tietosuoja’’ ja ‘’Hallinnoi hakuhistoriaasi’’. Voit nyt valita, haluatko poistaa kaiken hakuhistorian vai vain tietyn aikajakson. Valitse haluamasi vaihtoehto ja klikkaa ‘’Poista hakuhistoria’’.

  Miten poistan yksittäisen hakutuloksen Googlesta?

  Jos haluat poistaa yksittäisen hakutuloksen Googlesta, se onnistuu myös helposti. Kirjaudu sisään Google-tilillesi ja tee kyseinen haku, jonka haluat poistaa hakutuloksista. Kun hakutulokset ilmestyvät näytöllesi, etsi kyseinen tulos ja klikkaa oikealla olevaa kolmea pistettä. Valitse sitten ‘’Poista’’ ja vahvista poistaminen klikkaamalla ‘’Poista’’.

  Miten voin estää Googlea tallentamasta hakuhistoriaani?

  Jos et halua Googlen tallentavan hakuhistoriaasi, voit estää sen helposti. Kirjaudu sisään Google-tilillesi, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa ja valitse ‘’Tili’’. Klikkaa sitten ‘’Tietosuoja’’ ja ‘’Hallitse omaa tietojasi’’. Valitse ‘’Web- ja sovellusaktiviteetti’’ ja klikkaa ‘’Vaihda asetuksia’’. Poista nyt valinta kohtien ”Sisältää hakusanoja” ja ”Muiden sivujen käyttö” kohdalta ja klikkaa lopuksi ‘’Tallenna’’.

  Yhteenveto

  Google-historian poistaminen ja yksittäisen hakutuloksen poistaminen on erittäin helppoa. Muutamalla klikkauksella voit olla varma siitä, ettei hakuhistoriaasi tallenneta tai että yksittäinenkin hakutulos poistetaan hakutuloksista. Muistathan, että poistaminen vain Google-historiasta ei poista hakutulosta haun hakukoneessa. Hakutulos voidaan näyttää muilla hakukoneilla, joten poistaminen voi olla haastavaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.