Miten Poistaa Facebook Tili

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #20

  +

  Miten Poistaa Facebook Tili?

  Facebook on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median palveluista, mutta joskus voi olla tarpeellista poistaa oma tili. Syitä voivat olla esimerkiksi liian suuri aikakulutus tai yksityisyyden suojaamiseen liittyvät syyt. Tässä artikkelissa kerromme, miten Facebook-tilin poisto tapahtuu askel askeleelta.

  Ennen tilin poistamista

  Ennen kuin aloitat Facebook-tilin poiston, tarkista, että sinulla ei ole mitään tärkeitä tietoja tai viestejä tililläsi. Kun tilisi on poistettu, kaikki tietosi, kuten kuvat, viestit ja yhteyshenkilöt, poistuvat palvelusta lopullisesti. Voit ladata tietosi Facebookista, jos haluat pitää ne muistona.

  Askel 1

  Kirjaudu Facebook-tilillesi. Valitse oikeassa yläkulmassa olevasta avatusta valikosta ”Asetukset”.

  Askel 2

  Kun olet asetukset-sivulla, valitse ”Tilin hallinta”-välilehti ja klikkaa ”Tilin poistaminen ja tietojen käyttö”.

  Askel 3

  Sivulla, joka avautuu, sinua pyydetään valitsemaan ”Poista tili pysyvästi”.

  Askel 4

  Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan ennen tilin poistamista. Kirjoita salasanasi ja klikkaa ”Jatka”. Tämän jälkeen tilisi poistetaan pysyvästi ja kaikki tietosi poistuvat palvelusta.

  Yhteenveto

  Facebook-tilin poistaminen on helppoa ja nopeaa. Ennen tilin poistamista kannattaa kuitenkin tarkistaa, ettei sinulla ole mitään tärkeitä tietoja tililläsi. Huomioi myös, että tilin poistamisen jälkeen kaikki tietosi poistuvat palvelusta pysyvästi. Se kannattaa tehdä vain, jos olet varma, että haluat poistaa tilin lopullisesti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.