Miten Piristää Toista Viestillä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2096

  +

  Miten Piristää Toista Viestillä?

  Elämässä on erilaisia tilanteita, joissa haluamme piristää toista henkilöä viestin kautta. Se voi olla ystävälle tsemppiviesti vaikeassa elämäntilanteessa, kumppanille hyvän yön toivotus tai kollegalle tsemppiä tulevaan työviikkoon. Viestin avulla voimme tuoda iloa, rakkautta ja tukea toiselle henkilölle.

  Alla on muutamia vinkkejä, miten voit piristää toista viestillä.

  1. Ole henkilökohtainen

  Viesti on henkilökohtaisempi, kun siinä käytetään vastaanottajan nimeä. Sen lisäksi, kerro, miksi olet päättänyt lähettää viestin juuri sillä hetkellä. Esimerkiksi ”Hei Maiju, halusin vain lähettää sinulle tsemppiviestin tälle viikolle, tiedän että se voi olla stressaava!”

  2. Ole positiivinen

  Positiivinen mieli tarttuu helposti! Tämä pätee myös viesteissä. Yritä löytää jotain positiivista vastaanottajan päivästä tai viikosta, ja kerro miksi se ilahduttaa sinua. Esimerkiksi, ”Hei Juho, toivottavasti olet nauttinut ihanasta säästä viime päivinä!”

  3. Käytä emojia

  Emojit voivat auttaa välittämään tunteita ja lisäävät viestin yleistä ilmapiiriä. Käytä emojia sen mukaan, kuinka hyvin tunnet vastaanottajan. Esimerkiksi, saatat käyttää sydänemojia puolisolle, mutta hyvän ystävän kanssa hymiö riittää.

  4. Käytä huumoria

  Nauru on paras lääke! Jos tiedät, että vastaanottaja arvostaa huumoria, yritä lisätä se viestiisi. Voit lähettää pilakuvan tai hassun tekstin. Muista kuitenkin, että huumorin tulee olla harkitusti, ettei se mene toiselle puolelle.

  5. Ole tukeva

  Toinen henkilö saattaa käydä läpi vaikeita aikoja, ja silloin tsemppiviesti voi olla erittäin tärkeä. Kerro vastaanottajalle, kuinka paljon välität ja olet valmis tukemaan häntä. Esimerkiksi, ”Hei Anna, tiedän että olet käynyt läpi vaikeita aikoja viime aikoina. Haluan vain kertoa, että olen täällä sinua varten, ja voin auttaa sinua millä tahansa tavalla.”

  6. Ole kiitollinen

  Kiitollisuus on tärkeä elämäntaito ja sen jakaminen toiselle voi piristää molempia osapuolia. Kiitä vastaanottajaa heidän tuestaan, ystävyydestään tai mistä tahansa muusta asiasta, joka tekee heistä merkittävän osan elämääsi. Esimerkiksi, ”Hei Jari, haluan vain kiittää sinua siitä, että olet ollut minun tukena viime aikoina. Sinun läsnäolosi merkitsee minulle enemmän kuin osaatkaan kuvitella.”

  Viestittely on tärkeä osa modernia elämää, ja se voi olla yksi tapa ylläpitää ystävyyttä, rakkautta ja tukea toisille henkilöille. Yksinkertaisen tekstiviestin lähettäminen voi välittää meille sen, että joku välittää ja ajattelee meistä. Muistathan, että kaikilla meillä on päiviä, jolloin yksi viesti voi tehdä suuren eron!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.