Miten Pikasiirto Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #746

  +
  Miten Pikasiirto toimii?

  Suomessa on käytössä moderni maksupalvelu, joka tunnetaan nimellä Pikasiirto. Tämä maksutapa on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa nopean ja turvallisen tavan tehdä rahansiirtoja verkossa. Tämä artikkeli käy läpi miten Pikasiirto toimii ja mitä tulee ottaa huomioon sen käyttämisessä.

  Mikä on Pikasiirto?

  Pikasiirto on suomalainen verkkomaksupalvelu, jota tarjoavat monet pankit Suomessa. Sen avulla voit tehdä rahansiirtoja nopeammin ja helpommin kuin perinteisillä pankkisiirroilla. Pikasiirto on myös turvallinen vaihtoehto, koska sen käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

  Miten Pikasiirto toimii?

  Pikasiirron toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Kun haluat tehdä maksun Pikasiirrolla, siirryt pankkisi verkkosivustolle tai mobiilisovellukseen ja valitset Pikasiirto-vaihtoehdon. Tällöin sinun tulee antaa vastaanottajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

  Kun vastaanottaja on hyväksynyt maksun, varat siirtyvät välittömästi tililtäsi vastaanottajan tilille. Pikasiirto onnistuu yhtä helposti tililtä kuin toiseltakin, joten rahojen lähettäminen toistuvasti samalle henkilölle käy helposti.

  Vahva tunnistautuminen

  Pikasiirron käyttämistä varten tarvitset vahvan tunnistautumisen. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut tunnistamaan itsesi verkkopankkitunnuksilla, puhelimeen lähetettävällä koodilla tai mobiilivarmenteella. Tämä vahva tunnistautuminen takaa sen, että vain sinä voit suorittaa maksut omissa nimissäsi.

  Kustannukset

  Pikasiirron käyttö on usein edullisempaa kuin perinteiset pankkisiirrot. Useimmat pankit eivät veloita asiakkailtaan maksua Pikasiirron käytöstä. Joissain tapauksissa maksua saatetaan kuitenkin periä, joten tarkista oman pankkisi käytäntö tämän suhteen.

  Rajoitukset

  Pikasiirron käyttö on rajoitettu tiettyihin summiin. Yleensä maksuja voidaan lähettää 1000-5000 euron välillä riippuen pankista. Myös maksujen määrä voi olla rajoitettu päivässä tai viikossa.

  Pikasiirto ja verkkokauppa

  Pikasiirtoa voidaan käyttää myös verkkokaupoissa maksutapana. Kun valitset verkkokaupasta Pikasiirron maksuvaihtoehdoksi, sinut ohjataan pankin verkkosivulle vahvaan tunnistautumiseen ja maksutapahtuman hyväksymiseen. Kun maksu on suoritettu, verkkokauppa saa tiedon maksun onnistumisesta ja toimitus voidaan aloittaa.

  Pikasiirto helpottaa rahansiirtoja

  Pikasiirto on suomalainen maksupalvelu, joka on helppo ja nopea tapa lähettää rahaa verkossa. Sen käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista, joka takaa sen, että vain sinä voit suorittaa maksut omassa nimessäsi. Pikasiirto on myös yleensä edullisempaa kuin perinteiset pankkisiirrot, eikä siinä yleensä ole lisäkustannuksia. Pikasiirron käyttö on rajattu tiettyihin summiin ja maksujen määrä voi olla rajoitettu päivässä tai viikossa. Pikasiirron avulla voit helposti ja nopeasti hoitaa rahansiirtoja verkossa, joten kannattaa rohkeasti kokeilla sen käyttöä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.