Miten Piirtää Susi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1954

  +

  Miten Piirtää Susi

  Susia on ihailtu ja pelätty vuosisatojen ajan, ja ne ovat myös yksi suosikkiaiheista taiteessa. Jos olet kiinnostunut piirtämään sutta, tässä on muutamia vinkkejä ja ohjeita, jotka voivat auttaa sinua piirtämään realistisen suden.

  1. Aloita perusmuodosta

  Suden piirtäminen aloitetaan yleensä piirtämällä sen perusmuoto. Aloita piirtämällä suden rungon muoto vapaalla kädellä viivoina. Muoto voi olla esimerkiksi kaksi suurta ympyrää tai soikeaa, jotka ovat päällekkäin tai jonkinlaisessa kulmassa. Tästä voit lähteä hahmottamaan sutta tarkemmin.

  2. Huomioi sivuprofiili

  Susilla on erittäin tunnistettava sivuprofiili, joka tunnetaan sen selkäkäyristä ja isoista korvista. Ole huolellinen näiden piirtämisen kanssa, sillä ne ovat tärkeitä tunnusmerkkejä, jotka tekevät sudesta helpommin tunnistettavan. Käytä paljon valoa ja varjoa, jotta saat sutta näyttämään kolmiulotteisemmalta.

  3. Lisää yksityiskohtia

  Kun olet piirtänyt suden rungon perusmuodon ja sen erottuvimmat piirteet, voit alkaa lisätä yksityiskohtia, kuten silmät, nenä, suu ja karva. Suden silmät ovat yksi sen tunnistettavimmista piirteistä, joten ne tulisi piirtää huolellisesti. Karvan piirtäminen voi olla haastavaa, mutta voit käyttää valoa ja varjoa antamaan sille lisää syvyyttä.

  4. Viimeistele yksityiskohdat

  Kun olet lisännyt suden tärkeimmät piirteet, voit jatkaa sen yksityiskohtien hienosäätöä. Jatka sutta piirtämistä edelleen ja lisää karvankasvua, korvimuotoja ja muita yksityiskohtia.

  5. Viimeistele piirustus

  Kun olet lisännyt kaikki yksityiskohdat, tarkista piirustus kokonaisuudessaan ja viimeistele se. Huolehdi, että piirustuksesi on joskus perspektiivissä oikein ja että kaikilla yksityiskohdilla on paikkansa.

  Viimeiset sanat

  Susien piirtäminen voi olla haasteellista, mutta kun omistat aikaa ja kärsivällisyyttä, voit luoda upean piirustuksen. Monet amatöörit ja taiteilijat suosivat harjoittelua, jotta saavat piirustustaitonsa entistä paremmaksi. Tärkeintä on kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja kärsivällisyyteen. Ajan myötä suden piirtäminen tulee helpommaksi ja taidokkaammaksi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.