Miten Piirtää Ripset

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #4756

  +

  Miten piirtää ripset?

  Ripset ovat yksi tärkeimmistä osista silmiä, joten niiden kauneuteen ja muotoon kiinnitetään paljon huomiota. Joillekin ihmisille ripset ovat luonnostaan pitkät ja kaarevat, mutta kaikki eivät ole niin onnekkaita. Onneksi on olemassa useita tapoja piirtää ripset ja saavuttaa haluttu ulkonäkö. Tässä artikkelissa keskitytään siihen, miten piirtää ripset helposti ja nopeasti.

  Materiaalit:

  Ennen kuin aloitat rippien piirtämisen, sinun on hankittava tarvittavat materiaalit. Tarvitset hyvälaatuisen ripsivärin, ripset kammion ja ripsientyvikynän. Halutessasi voit myös käyttää ripsien taivutinta, jotta ripset näyttävät kaarevilta ja pitkiltä.

  Vaihe 1: Levitä ripsiväriä

  Ensimmäinen vaihe rippien piirtämisessä on ripsivärin käyttö. Aloita kastelemalla ripsiväriharja ripsivärissä, varmistaen, että ripsivärin harjassa on riittävästi ripsiväriä. Aloita sitten levittämällä ripsiväriä ripsen juuresta harjan avulla, vedä harjaa kevyesti ylöspäin. Toista tämä useita kertoja, kunnes olet levittänyt ripsiväriä kaikille ripsille.

  Vaihe 2: Käytä ripsikampaa

  Seuraavaksi käytä ripsien kampaa harjalla, joka on sileä ja jossa on erittäin pieniä piikkejä. Voit käyttää tätä harjaa, koska se auttaa selvittämään ripsiä ja poistamaan ylimääräisen ripsivärin. Aloita ripsien sisänurkasta; vedä harjaa hitaasti kohti ripsien ulkonurkkaa, käyttäen piontejä levittääkseen ripsiväriä tasaisesti.

  Vaihe 3: Käytä ripsientyvikynää

  Ripsientyvikynä on pieni ja kapea kynä, joka auttaa piirtämään ripset ja antaa niille luonnollisen ilmeen. Aloita kohdistamalla kynä ripsien juureen, lähelle ripsien tyveä. Aloita piirtäminen pienillä viivoilla harjaksi turvotuksen vuoksi. Pyrkimyksenä on saada aikaan luonnollinen ulkonäkö, joten undulating viivat tulevat auttamaan sinua.

  Vaihet 4: Käytä ripsien taivutinta

  Jos haluat antaa ripset ulkonäön, joka on kaareva ja pitkä, silloin ripsien taivutin on sinun valintasi. Napauta ripsien juureen taivuttajan väliin ja purista sitä varovasti. Pidä taivutinta yhden minuutin ajan ja vapauta sitten.

  Lopullinen viimeistely

  Ripsien piirtäminen on helppoa ja yksinkertaista, mutta lopullinen tulos riippuu siitä, miten järjestelmällisesti noudatat ohjeita. Ripset ovat silmän tärkeimpiä osia, joten kaikkien vinkkien ja ohjeiden noudattaminen on tärkeää. Muista jakaa ripsikampa poistamaan ylimääräinen väri ja ripsikoulutin saadaksesi kaarevat ja pitkät ripset. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua piirtämään kauniit ripset ja saavuttamaan halutun ulkonäön.

  Yhteenvetona voidaan sanoa, että ripsit ovat tärkeimpiä silmän osia ja niiden muoto ja ulkonäkö ovat erittäin tärkeitä. Kauniiden rippien piirtäminen on helppoa ja nopeaa, jos käytät oikeita materiaaleja ja noudata ohjeita. Siten varmista, että käytät hyvälaatuista ripsiväriä, ripsien kammiota ja ripsientyvikynää saadaksesi halutun ilmeen. Tämä on helppo ja nopea tapa piirtää ripset ja antaa niille kaunis ulkonäkö.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.