Miten Piirtää Pääkallo

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #4634

  +

  Miten Piirtää Pääkallo

  Pääkallo on symboli, joka on usein yhdistetty kuolemaan ja pelottavuuteen. Sen lisäksi se on myös suosittu motiivi tatuointeihin ja erilaisiin taiteisiin. Jos haluat oppia piirtämään pääkallon, tässä muutamia vinkkejä aloittelijalle.

  Välineet

  Ennen kuin aloitat piirtämään, varmista, että sinulla on sopivat välineet, eli paperia, lyijykynä ja pyyhekumi. Jos haluat lisätä sävyjä, voit käyttää myös pehmeähköjä lyijykyniä.

  Vaiheet

  1. Aloita piirtämällä pääkallon perusmuoto. Piirrä suuri ympyrä ja sen alapuolelle kaksi pientä ympyrää, jotka ovat pääkallon hampaiden paikat. Voit käyttää lyijykynän vaaleinta tasoa, jotta linjat eivät näy myöhemmin päällekkäin.

  2. Jatka piirtämällä silmäkuopat pienen matkan yläpuolelle nenän tasolle. Silmäkuoppien koon ja muodon tulisi olla symmetrinen suhteessa toisiinsa.

  3. Piirrä nyt nenä sillä lailla, että sen pää on muhkeampi kuin kärki ja että nenä on suuntautunut hieman ylöspäin. Lopputuloksen tulee olla symmetrinen suhteessa silmäkuoppiin.

  4. Aloita piirtämään pääkallon hampaita suuremmat silmät. Tällä kertaa, piirrä kaksi tasaista ympyrää silmäkuoppien päälle.

  5. Piirrä kulmat ja hahmottele suupielten muoto suun kapeimmalle kohdalle. Pääkalloissa on usein linjat, jotka kulkevat suupielistä silmäkulmiin.

  6. Viimeistele piirustus piirtämällä varjoja. Piirtäessäsi huomioi myös valon tulo ja piirrä varjostukset sen mukaisesti.

  Viimeiset Vinkit

  Muutamia vinkkejä lopuksi; älä ole liian ankara itsellesi, jos piirustus ei näytä täydelliseltä heti ensimmäisellä kerralla. Jos haluat kehittää taitojasi, säännöllinen harjoittelu on tärkeää. Muista, että jokaisella on omanlaisensa piirtämisprosessi, joten etsi oma tyylisi ja tutustu luovaan prosessiisi.

  Lopuksi, muista pitää hauskaa! Piirtäminen on mukavaa ja terapeuttista, joten anna mielikuvituksesi lentää ja luo oma uniikki pääkallo piirustuksesi.

  Piirtäminen On Helppoa

  Pääkallo piirtäminen ei ole vaikeaa, kunhan muistat, että harjoittelu tekee mestarin. Seuraa vaiheita ja muista olla kärsivällinen itseäsi kohtaan. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua kehittämään piirtämistaitojasi!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.