Miten Piirtää Pää

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2095

  +

  Miten piirtää pää – opas aloittelijoille

  Pään piirtäminen voi kuulostaa haasteelliselta monelle aloittelevan taiteilijan korville, mutta pienellä harjoittelulla ja kärsivällisyydellä se ei ole vaikeaa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle askel askeleelta, miten piirtää pää.

  Tarvittavat välineet: Piirustuspaperi, lyijykynä, pyyhekumi, teroitin, väriliidut tai tussit.

  1. Aloita perusmuodolla

  Aloita piirtämällä pään perusmuoto eli suuri ovaali, joka muodostaa pään pohjan. Piirrä se keskelle paperia. Muista, että ihmisen pää on kooltaan noin 1/8 koko kehosta, joten varmista, että pään mittasuhteet ovat oikein.

  2. Piirrä kasvon muodot

  Sen jälkeen piirrä kasvojen muodot, alkaen silmistä. Piirrä ne ovaalin yläreunaan. Tee silmät symmetrisiksi ja varmista, että ne ovat oikean etäisyyden päässä toisistaan. Seuraavaksi voit piirtää nenän, joka sijoittuu ovaalin keskivaiheille. Muista, että nenä on kolmiomainen ja varmista, että se on suhteessa silmien ja muiden kasvonpiirteiden kanssa.

  3. Piirrä suu ja korvat

  Piirrä suu juuri nenän alapuolelle. Suu koostuu yleensä ylähuulesta ja alahuulesta. Korvakkeet sijaitsevat suurin piirtein silmien ja nenän välissä. Muista, että korvat ovat symmetrisiä ja piirrä ne ovaalin yläreunaan.

  4. Lisää yksityiskohtia

  Kun olet piirtänyt kasvot perusmuodoilla, voit lisätä yksityiskohtia. Aloita piirtämällä silmien pupillit ja ripsien yksityiskohdat, huulten muodot ja varjot sekä korvien yksityiskohtia. Lisää sitten hiukset ja varjot, jotka luovat syvyyttä kasvoihin.

  5. Lopuksi

  Kun olet lisännyt kaikki yksityiskohdat ja varjot, tarkista piirustuksen mittasuhteet ja yleisvaikutelma. Varmista, että kasvojen mittasuhteet ovat oikeat ja että ne ovat suhteessa pään ja kehon mittasuhteisiin.

  Vinkkejä piirtämiseen

  Jos olet aloittelija, älä pelkää virheitä. Jokainen taiteilija on aloittanut jostakin ja kehittynyt taidoissaan harjoittelun ja virheiden kautta. Voit myös käyttää valokuvia mallina, jotta käsityksesi ihmiskehon mittasuhteista ja kasvojen yksityiskohdista vahvistuvat.

  Pidä taukoja piirtämisessä, pitääksesi silmäsi tuoreina ja kättäsi levänneenä. Muista myös nauttia piirtämisestä ja pitää hauskaa sen parissa.

  Nyt sinulla on opas pään piirtämiseen! Toivottavasti tämä opas auttaa sinua kehittymään piirtämisen taidossasi. Onnea matkaan!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.