Miten Piirtää Kurpitsa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #6241

  +

  Miten Piirtää Kurpitsa

  Kurpitsan piirtäminen on erinomainen tapa juhlistaa Halloweenia tai syksyä. Kurpitsat ovat erottamaton osa Halloweenin juhlia, ja niitä voi käyttää lukuisissa eri tarkoituksissa. Kurpitsan piirtäminen on helppoa ja hauskaa, ja tässä artikkelissa esittelemme sinulle muutamia vinkkejä kurpitsan piirtämiseen.

  Millainen on Kurpitsan Piirros?

  Kurpitsan piirros voi olla mitä tahansa haluat sen olevan. Voit piirtää realistisen kurpitsan tai meduusan, joka on tarkoitettu pelottavaksi. Voit piirtää kurpitsan myös humoristisesti tai söpösti. Kurpitsan piirros on vain mielikuvituksen rajassa.

  Tarvikkeet Kurpitsan Piirtämiseen

  Tarvitset vain muutamia tarvikkeita kurpitsan piirtämiseen. Tarvitset viivaimen, kynän tai lyijykynän, kumin ja paperia. Lisäksi voit käyttää värikyniä tai -merkkejä, jos haluat lisätä lisäväriä ja -eloa kurpitsan piirrokseen.

  Kuinka Piirtää Kurpitsa (Eli Esi-innostajamme Mukaisesti)

  1. Aseta paperi vaakasuuntaan.

  2. Aloita piirtämällä kurpitsan yläosa, joka on melko tasainen ja pyöreä. Käytä viivainta, jotta ympyrä on mahdollisimman tarkka ja pyöreä.

  3. Jatka piirtämällä kurpitsan alaosaa. Alaosassa on kovera alue, joka on tarkoitettu kurpitsan kuvitteelliselle suulle. Piirrä tämä alue kurpitsan alareunaan.

  4. Piirrä kurpitsan silmät. Kurpitsan silmät voivat olla pyöreitä tai soikeita. Voit piirtää myös kurpitsan silmiin lisävarjoja, jotka tekevät silmät erottuvammiksi.

  5. Piirrä kurpitsan suu. Kurpitsan suun ei tarvitse olla täydellisen symmetrinen. Voit käyttää kynänkärkeä ja kaarta kurpitsan suun piirtämiseen.

  6. Viimeistele kurpitsan piirros lisäämällä varovasti yksityiskohtia. Muista käyttää kumia, jos haluat poistaa joitakin viivoja.

  Viimeiset Ajatukset

  Kurpitsan piirtäminen on hauska ja luova tapa juhlia Halloweenia tai syksyä. Muista, että kurpitsan piirros voi olla mitä tahansa haluat sen olevan. Voit luoda realistisen tai fantasiamaisen kurpitsan, joka on hauska ja persoonallinen. Ja kun olet valmis, älä unohda näyttää luomustasi perheelle ja ystäville. Kurpitsan piirros on hauska tapa juhlistaa syksyä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.