Miten Piirretään Perhonen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #175

  +

  Miten Piirretään Perhonen?

  Perhoset ovat kauniita ja mielenkiintoisia otuksia, joten ei ole yllättävää, että monet haluavat piirtää niitä. Jos olet Suomessa asuva henkilö, joka haluaa oppia piirtämään perhosia, tässä on joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua aloittamaan.

  Vaihe 1: Perhosen muodon hahmottaminen

  Aloita perhosen piirtäminen piirtämällä sen muoto. Perhosen muoto on yleensä symmetrinen, joten voit aloittaa piirtämällä yhden puolen ja sitten kopioimalla sen toiselle puolelle.

  Perhosen muoto muistuttaa yleensä kahta ylimmän kaaren ja kahden alimman kaaren yhdistelmää, joka kohtaa yhdessä päässä. Voit aloittaa piirtämällä ylimmän kaaren, sitten alimman kaaren, sitten toisen ylimmän kaaren ja lopuksi toisen alimman kaaren, jolloin sinulla on perhosen muodon runko.

  Vaihe 2: Perhosen yksityiskohtien lisääminen

  Kun olet piirtänyt perhosen rungon, voit lisätä siihen enemmän yksityiskohtia. Perhosilla on yleensä kaksi suurta siiven kappaletta, joten voit piirtää ne rungon molemmin puolin. Siipien muoto vaihtelee eri perhoslajien välillä, joten voit valita haluamasi ulkoasun.

  Perhosilla on myös yleensä kuviointi siivissään. Voit lisätä nämä kuvioinnit piirtämällä pieniä yksityiskohtia siipien päälle. Kuvioinnit voivat vaihdella eri perhoslajien kesken, joten voit tutkia erilaisia kuvia perhosista saadaksesi inspiraatiota.

  Vaihe 3: Viimeistely

  Kun olet saanut perhosen piirrettyä, voit määrittää sen viimeistelyn. Voit lisätä varjon perhosen alle, jotta se näyttää irti paperista. Voit myös värjätä perhosen käyttämällä väriliituja, -kyniä, -maalit tai -tusseja.

  Lisäksi voit lisätä taustan perhoseesi, jotta se näyttää realistisemmalta. Voit maalata taustan vesiväreillä, käyttää erilaisia piirustusohjelmia tai tehdä minimalistisen taustan käyttämällä vain yhtä väriä.

  Yhteenveto

  Perhosen piirtäminen voi olla hauskaa ja mielenkiintoista. Aloita piirtämällä perhosen muoto, lisää yksityiskohtia, kuten siivet ja kuviointi, ja viimeistele piirustus varjostamalla, värjäämällä ja lisäämällä tausta. Muista, että perhosilla on monia erilaisia muotoja ja kuvioita, joten voit olla luova ja käyttää mielikuvitustasi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.