Miten Pidentää Penistä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #4130

  +

  Miten pidentää penistä?

  Peniksen koko on herättänyt miesten keskuudessa paljon huolta ja kysymyksiä. Mutta onko peniksen koon muuttaminen edes mahdollista? Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten penistä voi mahdollisesti pidentää.

  Peniksen koon ymmärtäminen

  Ennen kuin tarkastelemme peniksen pidentämismenetelmiä, on tärkeää ymmärtää peniksen todellinen koko. Useimpien miesten erektio vaihtelee 13,5-15,5 senttimetrin välillä. Tämä voi kuitenkin vaihdella yksilöllisesti, eikä peniksen koko ole suoraan verrannollinen miesten tyytyväisyyteen seksuaalielämäänsä.

  Peniksen pidentämisen menetelmät

  Tässä on joitakin tapoja, joilla penistä pystytään mahdollisesti pidentämään.

  1. Penispumput

  Penispumput ovat laitteita, jotka työntävät sisällä olevan ilman pois peniksestä, aiheuttaen verenkierrossa paineen kasvun. Tämä voi mahdollisesti johtaa suurempaan erektioon ja toistuessaan peniksen pidentymiseen. Muista vain käyttää penispumppua turvallisuusohjeiden mukaan.

  2. Peniksennosturit

  Peniksennosturit ovat laitteita, jotka käyttävät venytystä pitkän aikavälin peniksen kasvun stimulointiin. Nämä laitteet toimivat usein venyttämällä penistä kuminauhoja tai kiristystä käyttäen. Tämä menetelmä edellyttää sitoutumista, jotta se voisi olla tehokas.

  3. Kirurgiset toimenpiteet

  Peniksen pidentämisen kirurginen toimenpide on mahdollinen, mutta siihen liittyy useita riskejä. Tällä menetelmällä on mahdollista leikata peniksen juurta tai lopettaa frenulum-jänne, mikä mahdollistaa peniksen pituuden kasvattamisen. Tämä menetelmä on kuitenkin erittäin kallis, kivulias ja voi aiheuttaa arpeutumista.

  4. Painonnostot

  Lisäämällä painoa peniksen päälle, voi mahdollisesti synnyttää pitkäkestoinen pehmytkudoslaajentuminen. On valmistettu useita välineitä, joiden avulla peniksen pituutta voi kasvattaa ilman vaarallisia kirurgisia toimenpiteitä.

  Muita huomioitavia tekijöitä

  Peniksen pidentämistä koskeva tutkimus on edelleen alkuvaiheessa, joten kaikki menetelmät eivät ole todennettuja. Lisäksi peniksen pituuden lisääminen voi heikentää peniksen toimintaa ja aiheuttaa vammoja.

  Lisäksi muut tekijät, kuten yleinen terveys, ravinto ja fyysinen kunto, voivat vaikuttaa erektioon ja peniksen koko sisälle. On suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen minkään menetelmän kokeilemista.

  Johtopäätös

  Peniksen pidentäminen on tärkeä huolenaihe monille miehille, mutta menetelmät sen saavuttamiseksi eivät välttämättä ole kaikki turvallisia tai tehokkaita. Ennen kuin ryhdyt kokeilemaan mitään uutta, on aina parasta pyytää neuvoa lääkäriltä, joka voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.