Miten Pesukoneen Luukun Saa Auki

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2875

  +

  Miten pesukoneen luukun saa auki

  Pesukoneen luukun jumiutuminen on ikävä tilanne, joka voi tapahtua kenelle tahansa. Onneksi tähän on kuitenkin useita ratkaisuja. Tässä artikkelissa kerromme, miten pesukoneen luukun saa auki.

  1. Tarkista pesukoneen virransyöttö

  Ennen kuin yrität avata pesukoneen luukkua, tarkista ensin, että pesukone on sammutettu ja irrotettu sähköverkosta. Pesukoneen luukku ei saisi aueta, kun pesukone on päällä.

  2. Käytä hätäavausvivua

  Pesukoneen hätäavausvipu on yleensä sijoitettu pesuainelokeroon tai muuhun vastaavaan paikkaan. Tämä vipu antaa sinulle mahdollisuuden avata pesukoneen luukun manuaalisesti. Hätäavausvipua ei kuitenkaan ole kaikissa pesukonemalleissa. Jos pesukoneessasi ei ole hätäavausvipua, siirry seuraavaan vaiheeseen.

  3. Yritä avausta ohjelmoimalla

  Jos pesukoneen luukku ei aukea hätäavausvipua käyttämällä, yritä avata se ohjelmoimalla. Tarkista pesukoneen ohjekirjasta, miten tämä tehdään. Yleensä pesukone on ohjelmoitu avaamaan luukku, kun ohjelma on päättynyt. Jos pesukoneen luukku ei aukea ohjelmoimalla, siirry seuraavaan vaiheeseen.

  4. Käytä rahaa

  Jos edelliset vaiheet eivät auta, kannattaa harkita ammattilaisen apua. Voit soittaa paikalliselle kodinkoneliikkeelle tai pyytää pesukoneen huoltajaa avaamaan luukun puolestasi. Tämä saattaa olla hieman kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot, mutta se on silti edullisempi vaihtoehto kuin uuden pesukoneen ostaminen.

  Lopuksi

  Pesukoneen luukun jumiutuminen on ikävä tilanne, mutta siihen on kuitenkin useita ratkaisuja. Kun yrität avata pesukoneen luukkua, ensimmäinen askel on aina tarkistaa pesukoneen virransyöttö. Jos pesukoneen hätäavausvipua ei ole, yritä käyttää ohjelmointia avaamaan luukkua. Jos kaikki muu epäonnistuu, voit hakea ammattilaista avaamaan pesukoneen luukun puolestasi. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tulevaisuudessa, jos kohtaat samanlaisen ongelman.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.