Miten Pesukatu Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3593

  +

  Miten Pesukatu Toimii?

  Pesukatu on yleinen palvelu, jota käytetään ajoneuvojen pesuun. Tämä palvelu käyttää erityisiä pesukoneita ja laitteita, jotka poistavat auton pinnalta likaa, pölyä ja muita epäpuhtauksia. Pesukadut voidaan sijoittaa esimerkiksi huoltoasemien yhteyteen tai erillisille pesulaajennukselle.

  Pesukadun käyttö on helppoa. Ensimmäiseksi valitaan haluttu pesuohjelma, joka riippuu auton likaisuuden asteesta. Ohjelman valinnan jälkeen auton ajetaan pesukadulle, jossa se ohjataan pesuohjelman mukaisesti pesulaitteiden alle. Pesulaitteet levittävät vettä, pesuainetta ja harjaavat auton pinnan puhtaaksi.

  Pesukadun pesulaiteissa käytetään yleensä kuumaa vettä sekä erilaisia kemikaaleja pesuaineina. Kemikaalit on suunniteltu poistamaan tietyn tyyppistä likaa, joten niiden valinta on tärkeää. Kemikaalien käyttö on kuitenkin suunniteltu turvalliseksi ja ympäristöystävälliseksi.

  Auton pesun jälkeen se ajetaan pesukadulta pois ja kuivataan tarvittaessa. Pesun päätyttyä asiakas saa yleensä valita lisäpalveluita, kuten vahauksen tai sisäpuhdistuksen. Myös erilaiset pesukadulla myytävät lisätuotteet, kuten ikkunanpesu- ja sisätilanpuhdistusaineet ovat saatavilla.

  Pesukadun käyttö on nopeaa, tehokasta ja ympäristöystävällisempää kuin kotipihan harjaaminen. Pesukadulle ajaminen takaa myös sen, että auton pesu tapahtuu oikein erikoislaitteilla, jolloin myös auton pintaa ei vahingoiteta. Pesukatu sopii kaikenlaisille ajoneuvoille, aina henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

  Pesukadun hyödyntäminen myös säästää aikaa ja vaivaa, sillä se kattaa kaiken tarvittavan auton pesussa. Erilaiset pesuohjelmat tarjoavat asiakkaalle lisävalintaa esimerkiksi pesun jälkeiseen vahaukseen tai sisäpuhdistukseen. Pesukadun käyttö on myös edullista verrattuna auton pesuun pesupalveluissa tai kotipaikan vesipisteessä.

  Pesukadun käyttö on yksinkertainen ja edullinen tapa pitää autonsa puhtaana ja hyvin hoidettuna. Etenkin talvella teiden suolauksen vuoksi pesukadun käyttö on välttämätöntä auton pintakäsittelyjen kannalta. Autopesula kannattaa kuitenkin valita tarkasti, sillä joillakin pesuloilla voi olla heikommat pesuohjelmat, jotka eivät takaa parasta lopputulosta.

  Kaiken kaikkiaan pesukatu on loistava tapa pitää auton ulkopinta puhtaana ja hyvin hoidettuna. Pesukatu on nopea, helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen tapa pestä autosi. Muista valita pesukatu, joka sopii tarpeisiisi ja takaa paremman pesutuloksen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.