Miten Perustaa Verkkokauppa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1681

  +

  Miten perustaa verkkokauppa Suomessa?

  Verkkokaupan perustaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, mutta vaatii silti tarkkaa suunnittelua ja perehtymistä aiheeseen. Seuraavassa on muutamia askelia, jotka tulee ottaa huomioon verkkokaupan perustamisessa Suomessa.

  Kuinka löytää tuotteet verkkokauppaan?

  Verkkokaupan perustaminen alkaa yleensä sopivien tuotteiden löytämisellä. Tuotteet voivat olla joko omia tai hankittuja. Jos et valmista tuotteita itse, voit etsiä tukku- ja maahantuontiyrityksiä, joilta voit hankkia tuotteita edullisesti tukkuerissä.

  Kuinka valita verkkokaupan alusta?

  Seuraava askel on valita sopiva verkkokaupan alusta. Verkkokaupan alusta on verkkosivun perusta, joka mahdollistaa ostosten tekemisen. Useimmat verkkokauppa-alustat tarjoavat maksunvälityspalvelun, joka on erittäin tärkeää verkkokaupassa.

  Maksunvälityspalvelu

  Maksunvälityspalvelu on ratkaisevassa roolissa verkkokaupan toiminnassa. Maksunvälityspalvelun kautta asiakkaat voivat maksaa ostokset käyttämällä esimerkiksi luotto- tai pankkikorttia. Suomalaisissa verkkokaupoissa yleisimmät maksutavat ovat maksukortit, pankkisiirrot ja mobiilimaksut.

  Toimitusvaihtoehdot

  Verkkokaupan perustamisen yhteydessä tulee myös miettiä tuotteiden toimitusvaihtoehtoja. Sinun tulee päättää, mitkä ovat toimituskulut ja kuinka nopeasti tilatut tuotteet toimitetaan. Suomalaisissa verkkokaupoissa yleisimmät toimitustavat ovat posti ja noutopisteet.

  Markkinointi

  Verkkokaupan perustaminen ei riitä, vaan sen tuotteiden markkinoiminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä menestyksekkäässä verkkokauppatoiminnassa. Markkinoinnista vastaa tyypillisesti itsenäinen markkinointitiimi tai verkkokaupan omistaja. Markkinointiin kuuluvat mm. mainostaminen, sisältömarkkinointi, sisältötuotanto sekä sosiaalinen media ja somemarkkinointi.

  Johtopäätökset

  Perustamalla verkkokaupan Suomessa on mahdollista luoda itselleen uusi tulonlähde ja tavoittaa uusia asiakkaita. Ennen kuin perustat verkkokaupan, sinun tulee varmistua siitä, että valitset sopivan verkkokauppa-alustan, maksunvälityspalvelun sekä toimitusvaihtoehdot. Verkkokaupan menestyminen edellyttää myös tehokasta markkinointia ja asiakassuhteiden ylläpitämistä. Muista, että verkkokaupan perustamisessa ei ole mitään lopullisia sääntöjä, vaan jokainen verkkokauppa on uniikki projektin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.