Miten Perua Youtube Premium

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #705

  +
  Miten perua YouTube Premium?

  YouTube Premium on erinomainen tilauspalvelu, joka antaa käyttäjälle monia etuja, kuten mainosten poiston, offline-toiston, taustatoiston, ja pääsyn YouTube Musiciin. Kuitenkin, jos et enää halua jatkaa tilausta, voit perua sen helposti suorittamalla muutaman askeleen.

  Peruutusehdot

  Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että YouTube Premium -tilauksen peruuttaminen ei välttämättä tarkoita automaattisesti palautusta tilauksen päättymiseen asti. Tilauksen päättymispäivämäärä on määritetty sen mukaan, kuinka kauan olet ollut Premium jäsen. Jos käyttäjäsi on pre-paid tilaus, tilauksen peruutus ei tarkoita palautusta automaattisesti.

  YouTube Premium -tilauksen peruuntuminen tarkoittaa, että jatkossa sinulla ei ole enää YouTube Premium -etuja. Tässä artikkelissa näytämme, miten voit peruuttaa tilauksen.

  Miten perua YouTube Premium?

  Seuraa seuraavia ohjeita, jos haluat peruuttaa tilauksen.

  Vaihe 1: Kirjaudu sisään

  Kirjaudu sisään YouTubeen. Napsauta ”Profiili”-kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse ”Maksut ja jäsenyydet”. Tätä kautta pääset hallinnoimaan tilauksiasi.

  Vaihe 2: Valitse ”YouTube Premium”

  Kirjoita ”YouTube Premium” hakukenttään, joka tulee esiin kun olet valinnut ”Maksut ja jäsenyydet”. Paina ”Enter”.

  Vaihe 3: Peruuta tilaus

  Kun olet valinnut YouTube Premium -tilauksesi, valitse ”Hallinnoi jäsenyyttä”. Sen jälkeen löydät ”Peruuta jäsenyys”-painikkeen ja valitse se.

  Vaihe 4: Vahvista peruutus

  Vahvista peruutus seuraavalla sivulla. Tämä tarkoittaa, että tilaus peruuntuu ja sinua ei veloiteta jatkossa lisämaksuja.

  Yhteenveto

  Peruuttaaksesi YouTube Premium -tilauksen, sinun tulee kirjautua sisään YouTubeen, valita ”Maksut ja jäsenyys” ja sieltä ”hallinnoi jäseniystä” -välilehti. Tämän jälkeen paina ”Peruuta tilaus” -painiketta ja vahvista peruutus. Yhteenvetona, voit peruuttaa tilauksen helposti, eikä se vie paljon aikaa!

  Muistathan, että tilauksen peruuttaminen ei automaattisesti tarkoita palauttamista tilauksen päättymiseen asti. Jos olet epävarma laskutuksen osalta, ota yhteyttä YouTube asiakaspalveluun vastaamaan kysymyksiin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.