Miten Penis Mitataan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3242

  +

  Miten Penis Mitataan?

  Peniksen koko on monelle miehelle tärkeä asia, ja se voi vaikuttaa itsetuntoonkin. Peniksen kokoa ei kuitenkaan ole tarpeen vertailla muiden miesten kokoihin, sillä se on yksilöllinen asia. Tässä artikkelissa kerromme, miten penis mitataan oikein.

  Mitattavan peniksen tulee olla erektiossa

  Kun penistä mitataan, sen tulee olla erektiossa. Tämä siksi, että peniksen koko vaihtelee erektion aikana. Mittaamalla peniksen pituuden erektiossa saadaan selville sen todellinen koko. Jos penistä mitataan lepotilassa, mitattu pituus ei ole sen todellinen koko.

  Mitattava peniksen osa

  Peniksen mitatessa on tärkeää tietää, minkä osan peniksestä pituutta mitataan. Peniksen mittauspiste on peniksen yläpuolella oleva pubisluu. Jos mittaus tehdään peniksen juuresta, mitattu pituus ei välttämättä ole sen todellinen pituus. Mittauspisteen tulee sijaita peniksen päässä olevan aukon ja pubiksen välillä.

  Miten mitataan?

  Ennen peniksen mittaamista on tärkeää pestä kädet ja peniksen alue hyvin. Pituus mitataan peniksen yläpuolelta pubiksesta peniksen päähän. Peniksen pituutta mitataan mittanauhalla. Mittanauhaa ei saa venyttää liikaa mitatessa, muuten mitattu pituus voi olla liian suuri. Peniksen ympärys mitataan peniksen paksuimmasta kohdasta. Mittanauhaa ei saa kiristää liikaa, jotta mitattu ympärysmitta on todellinen.

  Peniksen koko ei määritä miehen kyvykkyyttä

  On tärkeää muistaa, että peniksen koko ei määritä miehen kyvykkyyttä sängyssä tai muualla elämässä. Jokaisella ihmisellä on erilainen penis, ja se on täysin normaalia. Tärkeintä seksuaalikokemuksessa on avoin keskustelu ja kumppanin huomioiminen.

  Mitattu peniksen koko ei ole ainoa asia, joka vaikuttaa seksuaalikokemukseen

  Peniksen koko ei ole ainoa asia, joka vaikuttaa seksuaalikokemukseen. Tärkeintä seksissä on kumppanin kanssa yhteensopivuus ja hyvä kommunikointi. Seksuaalinen tyydytys ei aina liity peniksen kokoon, vaan esimerkiksi erilaisiin tapoihin kosketella ja hyväillä.

  Yhteenveto

  Peniksen koon mittaus voi olla tärkeä asia joillekin miehille. Peniksen koko on kuitenkin yksilöllinen ja sen perusteella ei kannata vertailla itseään muihin. Peniksen mittaus tulisi tehdä erektiossa, oikeasta kohdasta ja oikealla mittausvälineellä. Peniksen koko ei määritä miehen kyvykkyyttä sängyssä tai muualla elämässä, sillä tärkeintä on hyvä kommunikointi ja kumppanin huomioiminen.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.