Miten Palauttaa Whatsapp Viestit

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #5947

  +
  Miten Palauttaa WhatsApp Viestit

  WhatsApp on yksi suosituimmista viestintäsovelluksista, jota käyttää miljardit ihmiset ympäri maailmaa. Sovellus mahdollistaa käyttäjien lähettää viestejä, kuvia, videoita ja ääntä toisilleen ilmaiseksi. Mutta entä jos joudut vahingossa poistamaan tärkeitä WhatsApp-viestejä? Ei hätää, tässä artikkelissa kerromme, miten voit palauttaa poistetut WhatsApp-viestit.

  Ensimmäinen askel on varmistaa, että varmuuskopioit WhatsApp-keskustelusi säännöllisesti. WhatsApp varmuuskopioi keskustelusi automaattisesti päivittäin iCloudiin iOS-laitteilla ja Google Driveen Android-laitteilla. Voit myös manuaalisesti varmuuskopioida keskustelusi WhatsApp-asetuksista. Jos olet varmuuskopioinut WhatsApp-keskustelusi, voit palauttaa poistetut viestit helposti.

  Jos olet iOS-käyttäjä, avaa WhatsApp ja siirry kohtaan Asetukset > Chats > Varmuuskopiointi. Varmista, että Varmuuskopiointi on päällä ja valitse varmuuskopion palauttaminen, jos tarvitset sitä.

  Jos käytät Android-laitetta, avaa WhatsApp ja siirry kohtaan Asetukset > Chats > Varmuuskopiointi. Varmista, että Automaattinen varmuuskopiointi on päällä ja että viimeisin varmuuskopio sisältää poistetut viestisi. Kun olet varmuuskopioinut WhatsApp-keskustelusi, voit palauttaa poistetut viestit seuraavasti:

  1. Poista WhatsApp.

  2. Asenna WhatsApp uudelleen Google Play Kaupasta tai App Storesta.

  3. Kun avaat WhatsAppin uudelleen, se kysyy, haluatko palauttaa varmuuskopion.

  4. Valitse Palauta ja odota, että prosessi on valmis.

  5. Kun palautus on valmis, WhatsApp lataa takaisin kaikki keskustelusi, mukaan lukien poistetut viestit.

  Jos et ole varmuuskopioinut WhatsApp-keskusteluasi, voit silti palauttaa poistetut viestit, mutta se vaatii hieman enemmän vaivaa.

  Mikäli käytät iOS-laitetta, voit käyttää tietokoneeseen asennettua ohjelmaa nimeltä iPhone Data Recovery, joka pystyy palauttamaan poistettuja WhatsApp-viestejä iCloud-varmuuskopiosta. Ohjelma tarkistaa varmuuskopiotiedoston ja palauttaa kaikki viestit, jotka ovat tallennettuna siihen. Ohjelman käyttöönottoon vaaditaan jonkin verran teknistä osaamista ja muistilistojen seuraamista, mutta kärsivällisyydellä onnistuminen on mahdollista.

  Jos käytät Android-laitetta, voit käyttää tietokoneeseen asennettua ohjelmaa nimeltä Dr. Fone, joka pystyy palauttamaan poistettuja WhatsApp-viestejä ilman varmuuskopiota. Ohjelma tarkistaa puhelimen muistin ja palauttaa kaikki viestit, jotka ovat tallennettuna siihen. Ohjelman käyttöönottoon vaaditaan jonkin verran teknistä osaamista ja ohjeiden seuraamista, mutta kärsivällisyydellä onnistuminen on mahdollista.

  Huomaa, että jos olet poistanut WhatsApp-keskustelun kokonaan, ei ole takuuvarmaa, että voit palauttaa sen. Mutta jos sinulla on varmuuskopio WhatsApp-keskustelustasi, on mahdollista palauttaa poistetut viestisi.

  Yhteenveto

  WhatsApp on tärkeä viestintäsovellus, mutta joskus vahingossa poistamme tärkeitä viestejä. Onneksi voit palauttaa poistetut WhatsApp-viestit, jos olet varmuuskopioinut WhatsApp-keskustelusi. Muussa tapauksessa voit käyttää tietokoneella asennettuja ohjelmia palauttaaksesi poistetut viestit. Muistathan aina varmuuskopioida WhatsApp-keskustelusi säännöllisesti, jotta voit palauttaa ne tarvittaessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.