Miten Paketoida Lahja

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5089

  +

  Miten paketoida lahja

  H2: Valitse lahjapaperi ja tarvikkeet

  Kun haluat paketoida lahjan, ensimmäinen askel on valita sopiva lahjapaperi. Voit valita yksivärisen paperin tai paperin, jossa on kuva-aiheita. Muista valita lahjapaperi lahjan saajan mieltymysten mukaan. Tämän jälkeen tarvitset saksia, teippiä ja kirjepaperia, johon kirjoitat lahjan saajan nimen sekä tervehdyksen.

  H2: Lahjan paketointi

  Kun olet valinnut lahjapaperin, aseta lahjan päälle paperi niin, että molemmat reunat ovat tasan ja lahjapaperin kulmat jäävät ristiin. Tämän jälkeen kierrä paperi lahjan ympärille ja taita viimeinen pala lahjan päälle.

  Teippaa lahjapaperi tiiviisti kiinni, jottei se irtoa. Tämän jälkeen voit koristella lahjan teipin kohdat käärimällä koristeteippiä niiden ympärille. Voit käyttää myös lahjanauhaa, joka solmitaan ympärille ja solmu näytetään lahjan yläosassa.

  H2: Kirjoita lahjakortti

  Lahjan mukana on mukava antaa myös henkilökohtainen kortti. Voit ostaa kaupasta valmiita kortteja, tai voit tehdä kortin itse. Kortin tekeminen itse on henkilökohtaisempi tapa. Kirjoita korttiin lahjan saajan nimi sekä tervehdys. Jos haluat, voit lisätä myös henkilökohtaisen viestin.

  H2: Viimeistele lahjan paketointi

  Kun olet kirjoittanut kortin, kiinnitä se lahjan päälle. Voit kiinnittää kortin lahjapaperiin teipillä tai kirjepaperilla.

  Viimeistele lahjan paketointi lisäämällä lahjakorttiin pieni lahja. Se voisi olla esimerkiksi suklaalevy tai pieniavaimenperä. Tämä pieni ele lisää lahjalle henkilökohtaista kosketusta.

  H2: Vinkkejä lahjan paketointiin

  Muutama vinkki lahjan paketointiin: Ennen kuin aloitat lahjan paketoinnin, varmista, että lahja on sopiva lahjapaperiin, jotta se ei taitu tai rypisty. Voit käyttää myös kaksipuolista teippiä, joka pitää lahjapaperin tiiviisti yhdessä. Jos lahja on pyöreä tai kova, käytä sellaisia kartonkipapereita, jotka on taitettu siten, että ne sopivat yhteen. Jos lahjapaperi alkaa rypistyä tai repeytyä, voit käyttää rautaa sen silittämiseen.

  Toinen vinkki on koristella lahja tehdäkseen se yksilölliseksi ja persoonalliseksi. Voit esimerkiksi lisätä nauhan, johon voit kiinnittää esimerkiksi kukkia.

  Kolmas vinkki on käyttää lahjakorttien lisäksi kokoontaitettuja lahjapaperin palasia, jotta lahjoja ei tarvitse kääriä liian monta kertaa uudelleen.

  Näillä vinkkilöillä lahjan paketointi on yksinkertaista ja helppoa. Lisäämällä henkilökohtaisen kortin ja viimeistelemällä lahjan pienellä yllätyksellä, lahjan saaja tulee tuntemaan itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.