Miten Päättää Työhakemus

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #6310

  +

  Miten päättää työhakemus?

  Työhakemuksen kirjoittaminen voi olla haastavaa monille, mutta yksi tärkeimmistä osista on sen päättäminen. Työhakemuksen lopun tulisi jättää positiivinen vaikutelma työnantajaan ja tehdä vaikutus rekrytoijaan. Tässä artikkelissa kerromme, miten päättää työhakemus tyylikkäästi ja vakuuttavasti.

  Kirjoita yhteenveto saavutuksistasi

  Työhakemuksen lopussa voit kirjoittaa yhteenvedon tärkeimmistä saavutuksistasi ja vahvuuksistasi. Tämä auttaa työnantajaa ymmärtämään, mitä annat organisaatiolle ja miten kykenet täyttämään heidän tarpeensa. Kerro lyhyesti, mistä olet erityisen ylpeä ja miten olet onnistunut edellisissä työtehtävissäsi.

  Ilmoita motivaation lähteesi

  Työhakemuksen lopussa sinulla on mahdollisuus kertoa, miksi olet kiinnostunut kyseisestä työpaikasta. Kerro, miten löysit työpaikkailmoituksen ja miksi se herätti mielenkiintosi. Tämä kertoo rekrytoijalle, että olet tehnyt taustatyösi ja olet tosissasi hakuprosessissa.

  Kiitä hakemuksen vastaanottajaa

  Työhakemus päättyy usein kiitokseen, mutta sen merkitys ei ole vähäinen. Kiitoksen kautta voit osoittaa kunnioitusta rekrytoijalle ja antaa positiivisen vaikutelman. Kiitä hakemuksen lukijaa heidän ajastaan ja mahdollisuudesta hakea kyseistä työpaikkaa.

  Viimeistele hakemus ammattimaisesti

  Viimeistele hakemus ammattimaisesti tarkistamalla, että se on oikeinkirjoitukseltaan ja kieliopiltaan oikein. Käytä myös ammattimaisia ilmaisuja viimeistelläksesi hakemuksen. Loppuun voit laittaa tervehdyksen ja allekirjoituksen.

  Kun olet saanut työhakemuksen valmiiksi, voit lukea sen uudelleen useaan kertaan saadaksesi parhaan lopputuloksen. Tärkeintä on kuitenkin, että olet itsevarma ja rehellinen koko prosessin ajan. Onnea hakemusprosessiin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.