Miten Päästää Irti Ihmisestä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #95

  +

  Miten Päästää Irti Ihmisestä

  Ihmissuhteiden päättäminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun kyseessä on tärkeä ihminen elämässämme. Tässä on kuitenkin muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua päästämään irti henkilöstä, joka ei enää ole sinulle hyväksi.

  Hyväksy tilanne

  Ensin on tärkeää hyväksyä tilanne sellaisena kuin se on. Huolimatta siitä, kuinka paljon haluaisit, että asiat olisivat eri tavalla, totuus on, että et voi muuttaa muita ihmisiä tai heidän ajatuksiaan. Sinun on hyväksyttävä, että yhteydenpito tai parisuhde on tullut tiensä päähän eikä siitä ole jatkamistakaan.

  Ole rehellinen itsesi kanssa

  Toisen ihmisen päästäminen irti voi olla vaikeaa, varsinkin jos pelkäät jääväsi yksin tai pelkäät, ettet löydä ketään uutta. Olet kuitenkin tärkeämpi kuin mikään suhde, ja sinun on tärkeää olla rehellinen itsesi kanssa. Kysy itseltäsi, miksi et voi päästää irti. Tee lista kaikista syistä ja yritä työstää niitä yksitellen.

  Ole rehellinen toiselle henkilölle

  Hyvän lopputuloksen kannalta on tärkeää olla rehellinen sille henkilölle, josta yrität päästää irti. Ole rehellinen siitä, miksi et voi jatkaa suhdetta, mutta ole myös kunnioittava ja ystävällinen. Älä syytä toista henkilöä ongelmasta tai kritisoi häntä. Sen sijaan kerro, miten tunnet asian suhteen.

  Älä pidä yhteyttä

  Päästäminen irti tarkoittaa myös yhteydenpidon lopettamista. Jos jatkat kommunikointia toisen henkilön kanssa, et voi koskaan päästä irti. Älä tämän vuoksi pitäydy yhteydessä, vaikka se voisi olla väliaikaisesti mukavaa. Anna itsellesi mahdollisuus käsitellä tunteitasi ilman toisen henkilön läsnäoloa elämässäsi.

  Tue itseäsi

  Erityisesti parisuhteen päättymisen jälkeen voit tuntea suurta surua ja haavoittuvuutta. Siksi on tärkeää tukea itseäsi ja hankkia lohtua muista lähteistä, kuten ystävistä tai harrastuksista. Pidä huolta fyysisestä hyvinvoinnistasi nukkumalla tarpeeksi, syömällä terveellisesti ja liikkumalla. Muista, että toinen ihminen ei ole sinun koko elämäsi. Elämä jatkuu ja sinulla on oikeus tavoitella onnea.

  Päästä irti

  Vaikka tunteesi saattavatkin olla voimakkaita, muista, että ne tulevat helpottamaan ajan kanssa. Saatat kaivata henkilöä, josta olet luopunut, mutta sen ei pitäisi estää sinua jatkamasta. Kun olet antanut itsellesi aikaa käsitellä tunteitasi, otat varmasti mielelläsi uusia askeleita eteenpäin ja löydät uusia tapoja nauttia elämän iloista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.