Miten Päästä Yli Ensirakkaudesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #477

  +

  Miten päästä yli ensirakkaudesta

  Ensirakkaus on yksi elämän merkittävimmistä tapahtumista. Se voi tuoda mukanaan valtavan määrän tunteita, mutta toisaalta myös suurta kipua, jos suhde päättyy. Jos pohdit, miten päästä yli ensirakkaudesta, tässä muutamia vinkkejä.

  Hyväksy tunteesi

  Ensirakkaus on usein hyvin voimakas tunne, joka voi kestää pitkäänkin. On tärkeä hyväksyä, että tunteita on olemassa, eikä niistä ole syytä hävetä. Voit käyttää vaikkapa kirjoittamista tai keskustelua ystävien kanssa auttaaksesi käsittelemään tunteitasi.

  Analysoi suhteen kaatumisen syyt

  Aina suhde ei toimi, vaikka kuinka haluaisi. On hyvä pohtia, miksi suhteenne päättyi. Onko syynä vain yksinkertaisesti huonot yhteensopivuudet, vai oli ongelmia, joihin ette pystyneet yhdessä löytämään ratkaisuja?

  Pidä huolta itsestäsi

  Ensirakkaudesta yli pääseminen voi olla kuormittavaa aikaa myös henkisesti. On tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Keskittyminen esimerkiksi luovuuden tai liikunnan kaltaisiin harrastuksiin voi auttaa purkamaan stressiä ja lievittämään ahdistusta.

  Keskity tulevaisuuteen

  Vaikka suhde päättyi, oma elämä jatkuu. Voit keskittyä tulevaan ja suunnitella uusia kokemuksia ja seikkailuja. Aika parantaa haavat, ja lopulta voit löytää jonkun uuden ihmisen, jonka kanssa aloittaa seuraavan vaiheen elämässä.

  Lopuksi on hyvä muistaa, että jokainen ihminen käsittelee ensirakkautta omalla tavallaan. Ota aikaa itsehoitoon ja hyväksy tunteesi. Tärkeintä on päästää irti menneestä ja antaa itselleen lupa jatkaa eteenpäin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.