Miten Päästä Strippariksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2071

  +

  Miten päästä stripperiksi?

  Stripparina työskentely voi olla monelle houkutteleva vaihtoehto. Se tarjoaa mahdollisuuden hyvään ansaintamahdollisuuteen, mutta myös omaa kehon tuntemusta ja esiintymistaitoja kehittävän kokemuksen. Tässä artikkelissa käsitellään, miten päästä strippariksi Suomessa.

  1. Tutustu alan vaatimuksiin

  Ennen kuin harkitsee strippariksi ryhtymistä, on tärkeää tutustua alan vaatimuksiin. Suomessa stripparien toimintaa valvotaan tarkasti ja alalle on omat sääntönsä. Esimerkiksi strippiklubeilla tulee olla A- tai anniskelulupa ja jokaisella työntekijällä on oltava voimassa oleva hygieniapassi.

  2. Etsi sopiva klubiympäristö

  Stripparit työskentelevät yleensä strippiklubeilla tai yökerhoissa, jotka tarjoavat strippauspalveluita. Klubeja on eri puolilla Suomea, joten sopiva paikka kannattaa etsiä oman sijainnin mukaan.

  3. Ota yhteyttä klubin rekrytoijalle

  Kun sopiva klubi on löytynyt, kannattaa ottaa yhteyttä klubin rekrytoijalle. Yleensä sähköpostilla tai puhelimitse voi kysyä, onko klubilla työpaikkoja tarjolla. Hyvä rekrytoija kertoo mielellään, millaisia vaatimuksia klubilla on työntekijöilleen ja mitä odotuksia stripparityöntekijällä tulisi olla.

  4. Tee hakemus ja lähetä se klubille

  Kun olet tutustunut alan vaatimuksiin ja löytänyt sopivan klubin, kannattaa tehdä hakemus ja lähettää se klubille. Hakemuksen tulee olla selkeästi kirjoitettu ja sisältää esimerkiksi henkilötiedot, kokemus strippaustyöstä sekä valokuvat. Klubien vaatimukset hakemuksen suhteen voivat vaihdella, joten on tärkeää lukea huolella klubin ohjeet ennen hakemuksen lähettämistä.

  5. Koe-esiintyminen klubilla

  Kun klubilta on saanut työpaikkatarjouksen, tulee vielä käydä koe-esiintymisessä klubilla. Koe-esiintyminen on tärkeä osa klubin henkilöstön valintaprosessia, sillä sillä pyritään varmistamaan, että uusi työntekijä sopii klubin ilmapiiriin ja vaatimuksiin.

  6. Kehitä esiintymistaitojasi

  Kun olet aloittanut työskentelyn stripparityöntekijänä, on tärkeää kehittää esiintymistaitojaan. Strippaustyö vaatii paljon itsevarmuutta ja kykyä esiintyä suurelle yleisölle. Voit esimerkiksi hakeutua esiintymiskursseille tai kerrata perusasioita esimerkiksi YouTube-videoita katsomalla.

  7. Nauti työstäsi

  Vaikka stripparityö voi olla raskasta ja haastavaa, sen ei tule unohtaa, että työ voi myös olla hauskaa ja antoisaa. Kun osaa nauttia työstään ja antaa esiintymistaitojensa loistaa, voi työstä muodostua itselle erittäin tärkeä ja palkitseva kokemus.

  Kaiken kaikkiaan stripparina työskentely Suomessa on mahdollista, mutta se edellyttää huolellista valmistautumista, hyvää esiintymistaitoa sekä oman henkilökohtaisen hygienian ja turvallisuuden takaamista. Jos sinulla on innostusta ja rohkeutta ryhtyä stripparityöntekijäksi, kannattaa seurata näitä ohjeita ja lähteä hakemaan ainutlaatuista esiintyjän ammattia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.