Miten Pääsen Gmail Sähköpostiini

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4857

  +
  Miten Pääsen Gmail Sähköpostiini?

  Gmail on erittäin suosittu sähköpostipalvelu, joka tarjoaa turvallisen ja helppokäyttöisen tavan lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Suurimmalle osalle suomalaisista Gmail on tuttu palvelu ja se on todennäköisesti heidän käyttämänsä sähköpostialusta. Tämä artikkeli opastaa sinua siinä, miten voit päästä helposti ja nopeasti Gmail sähköpostiisi.

  Miten luodaan Gmail-tili?

  Voit luoda Gmail-tilin kahdella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on luoda uusi tili Google-tilin kautta. Kun luot Google-tilin, sinulla on automaattisesti käytettävissä Gmail-sähköposti. Toinen tapa on rekisteröityä suoraan Gmail-sivustolla. Tässä vaihtoehdossa saat valita haluamasi käyttäjänimen ja salasanan, joiden avulla voit kirjautua sisään Gmail-tilillesi.

  Miten kirjaudutaan Gmail-sähköpostiin?

  Gmail-sähköpostiin kirjautumiseen on monta tapaa. Voit kirjoittaa http://www.google.com ja valita sitten ”Kirjaudu”-vaihtoehdon oikeasta yläkulmasta. Tämä vie sinut Googlen kirjautumissivulle. Kirjoita nyt käyttäjätunnuksesi eli sähköpostiosoitteesi ja sen jälkeen salasanasi.

  Jos olet käyttänyt Gmail-sähköpostiasi aiemmin, voit kirjautua suoraan sähköpostin kirjautumissivulle kirjoittamalla osoiteriville http://www.gmail.com.

  Mikäli haluat käyttää Gmail-sähköpostiasi mobiililaitteeltasi, kuten puhelimesta tai tabletista, sinun tulee ladata Gmail-sovellus. Sovelluksen voi ladata niin App Store- kuin Google Play- sovelluskaupoista.

  Miten luodaan sähköposti Gmailissa?

  Nyt kun olet kirjautunut sisään Gmailiisi, voit lähettää sähköposteja. Voit klikata vasemmasta yläkulmasta löytyvää ”Viestitä”-painiketta ja aloittaa kirjoittamaan sähköpostia. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite ”Vastaanottaja”-kohtaan ja aihe ”Aihe”-kohtaan. Sen jälkeen kirjoita itse sähköpostiviesti ”Tekstikenttä”-kohtaan. Voit myös lisätä liitetiedostoja klikkaamalla ”Liitetiedostot”-painiketta.

  Kun olet valmis lähettämään sähköpostin, klikkaa ”Lähetä”-painiketta. Viestisi lähtee matkaan ja voit olla varma, että se saapuu perille.

  Miten poistetaan sähköposti Gmailissa?

  Jos haluat poistaa sähköpostin Gmailista, sinun tulee mennä sähköpostin kohdalle ja klikata pientä laatikkoa vasemmalta puolelta. Tämän jälkeen valitse oikealta ylhäältä ”Poista”. Voit myös poistaa useamman sähköpostin kerralla valitsemalla haluamasi sähköpostit ja klikkaamalla ”Poista”-painiketta.

  Miten järjestää sähköpostit Gmailissa?

  Gmail tarjoaa erilaisia tapoja järjestää sähköposteja. Voit järjestää ne vaikkapa aakkosjärjestykseen, lähettäjän perusteella tai päivämäärän mukaan.

  Jos haluat järjestää sähköpostit aakkosjärjestykseen, klikkaa yläpalkista ”Vastaanottajat”. Tämän jälkeen näet sähköpostit aakkosjärjestyksessä.

  Lähettäjän perusteella voit järjestää sähköpostit klikkaamalla ”Lähettäjät”-painiketta yläpalkista. Nyt sähköpostit järjestyvät lähettäjän mukaan.

  Päivämäärän mukaan järjestäminen onnistuu painamalla ”Päiväys”-painiketta yläpalkista. Nyt sähköpostit järjestyvät uusimman tai vanhimman sähköpostin mukaan.

  Yhteenveto

  Gmail-sähköposti on turvallinen ja helppokäyttöinen sähköpostipalvelu. Tämän artikkelin avulla opit, miten luot Gmail-tilin, kirjaudut Gmail-sähköpostiin, luot sähköposteja, poistat sähköposteja ja järjestät niitä erilaisilla kriteereillä. Voit nyt nauttia Gmail-palvelun tarjoamista eduista ja käyttää sitä tehokkaasti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.