Miten Pääsen Facebookiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3271

  +
  Haluatko liittyä mukaan Facebookin maailmaan? Tämä suosittu sosiaalisen median alusta voi auttaa sinua olemaan yhteydessä perheenjäseniisi ja ystäviisi ympäri maailman sekä verkostoitumaan ja jakamaan elämääsi monien muiden ihmisten kanssa. Tässä artikkelissa kerromme, miten pääset Facebookiin ja mitä tarvitset aloittaaksesi.

  1. Rekisteröi tili

  Ensimmäinen askel Facebookin käytön aloittamiseen on tietysti tilin rekisteröinti. Voit tehdä sen helposti kirjautumalla verkkosivustolle ja täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Sinun tarvitsee antaa joitakin henkilötietojasi, kuten nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voit luoda tilin.

  2. Säädä yksityisyysasetukset

  Kun olet rekisteröitynyt Facebookiin, on tärkeää säätää yksityisyysasetukset, jotta voit hallita sitä, kuka näkee profiilisi ja mistä sisällöstä olet kiinnostunut. Voit tehdä tämän napsauttamalla omaa profiilikuvaasi ja valitsemalla Asetukset. Sieltä voit tarkastella ja muokata yksityisyys- ja turvallisuusasetuksiasi, mukaan lukien yhteystietojen hallinta ja tietosuoja.

  3. Lisää ystäviä

  Facebookin käyttäminen ja sen mukava osa on ystävien ja perheenjäsenten löytäminen ja niihin yhteydenotto. Voit tehdä sen etsimällä ihmisiä nimen, sähköpostiosoitteen tai muun tunnisteen avulla. Jos löydät jonkun, joka kiinnostaa sinua, voit pyytää heitä ystäväksi. Kun he hyväksyvät, voit nähdä heidän päivityksensä ja kommunikoida heidän kanssaan.

  4. Luo sisältöä

  Toinen tapa käyttää Facebookia on sisällön luominen ja jakaminen muiden kanssa. Voit tehdä sen jakamalla kuvia, videoita ja artikkeleita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kun luot ja jaat sisältöä Facebookissa, muut voivat kommentoida sitä, jolloin voit aloittaa keskustelun heidän kanssaan.

  5. Liity ryhmiin

  Facebookissa on monia ryhmiä, jotka voivat kiinnostaa sinua. Ne voivat vaihdella eri aihealueiden, kuten harrastusten, politiikan, urheilun tai musiikin, mukaan. Kun liityt ryhmään, voit jakaa ajatuksiasi ja ideoitasi muiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita samasta asiasta kuin sinä. Sekä Facebookin yhteisö, että ryhmäkeskustelut voivat auttaa sinua laajentamaan tietämystäsi ja oppimaan uusia asioita.

  6. Lataa mobiilisovellus

  Facebookin mobiilisovelluksen lataaminen on hyödyllistä, jos haluat käyttää sitä liikkeellä ollessasi. Se on helppo ladata, sisältää useimmat työpöydän verkkosivuston ominaisuudet ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä missä tahansa oletkin.

  Facebookin käyttöönotto on helppoa, mutta varmista, että ymmärrät säännöt ja käytännöt käyttämällä sitä. Noudata turvallisuusohjeita ja kunnioita muita käyttäjiä, käytä hyvin ja pidä hauskaa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.