Miten Pääsee Arlandasta Tukholmaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #5737

  +

  Miten pääsee Arlandasta Tukholmaan?

  Tukholma on monien Suomessa asuvien suosikkipaikka matkakohteena, mutta jos sinun lentolippusi vie sinut Arlandan lentokentälle, niin miten pääset Tukholmaan sieltä kätevimmin?

  Julkiset liikennevälineet – Arlanda Express

  Arlandan lentokentältä on helppo päästä julkisilla liikennevälineillä Tukholmaan, sillä lentokentällä sijaitsee Arlanda Express -junayhtiön terminaali. Arlanda Express on nopein ja kätevin tapa matkustaa lentokentältä Tukholmaan, sillä junat kulkevat suoraan Tukholman keskustaan. Junissa on viihtyisät istuimet, ilmainen Wi-Fi yhteys sekä kahvila josta voi ostaa esimerkiksi juomia ja pieniä suolapaloja.

  Reitit: Arlandasta pääsee Tukholmaan lähtevillä junilla, jotka kulkevat joka päivä 10-20 minuutin välein. Junamatka Tukholman keskustaan vie noin 20 minuuttia.

  Hinta: Matkan hinta on noin 30 euroa aikuisten osalta. Lapsille alle 12 vuotta matka on ilmaista.

  Bussikuljetus läpi Tukholman

  Arlandan lentokentältä on mahdollista saada kuljetus Tukholman keskustaan bussilla, mutta tämä kuljetus vie hieman enemmän aikaa kuin suora junayhteys. Jos haluat nähdä Tukholman nähtävyyksiä matkan varrella, niin bussikuljetus on hyvä vaihtoehto. Kohteena oleva väliasema on esimerkiksi Tukholman keskusasema, josta on helppo jatkaa keskustan alueelle.

  Reitit: Bussi kulkee Arlandan lentokentältä Tukholman keskustaan useita kertoja tunnissa. Ajomatka kestää noin 60 minuuttia.

  Hinta: Hinta vaihtelee matkanvarrella, mutta noin 15-20 euroa aikuisten osalta.

  Taksi Arlandasta Tukholmaan

  Jos haluat kulkea mukavasti ilman julkisten liikennevälineiden tuomia haittapuolia, niin taksi on paras vaihtoehto. Tukholman alueelta on helppo löytää taksipalveluja, joten ei tarvitse huolehtia siitä, miten taksi saadaan kuljettamaan sinut lentokentältä Tukholmaan.

  Reitit: Ajomatka kestää noin 30 minuuttia. Hinta vaihtelee taksipalvelun mukaan, mutta noin 50-70 euroa matkan hinnaksi.

  Yhteenveto

  Arlanda Airportilta on helppo löytää useita julkisia liikennevälineitä matkustaa kätevästi ja turvallisesti Tukholmaan. Arlanda Express on suosituin ja nopein tapa kulkea lentokentältä Tukholmaan. Bussit ja taksit ovat myös vaihtoehtoja, mutta taksit ovat kalliimpia ja bussimatkan aikataulut eivät ole niin joustavia kuin junan aikataulut. Onnea matkaan!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.