Miten Ottaa Yhteyttä Yhden Illan Juttuun

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #41

  +
  Miten Ottaa Yhteyttä Yhden Illan Juttuun

  Yhden illan jutut ovat yleistyneet viime vuosina, ja vaikka ne eivät sovi kaikille, ne voivat olla hauskoja ja nautinnollisia kokemuksia niille, jotka haluavat kokea uusia asioita. Yhden illan jutun jälkeen voi kuitenkin olla vaikea tietää, miten ottaa yhteyttä henkilöön uudelleen, varsinkin jos haluaa nähdä heidät uudelleen. Tässä artikkelissa kerromme, miten ottaa yhteyttä yhden illan juttuun Suomessa asuville ihmisille.

  Huomioi henkilön mieltymykset

  Ensimmäinen askel yhteyden ottamisessa yhden illan juttuun on huomioida heidän mieltymyksensä, jos niitä on kerrottu. Jos henkilö ei ole ilmaissut kiinnostusta tavata uudestaan, on tärkeää kunnioittaa heidän päätöstään eikä jatkaa yhteydenottoa. Jos he ovat kuitenkin ilmaisseet kiinnostuksensa uudelleen tapaamiseen, voit jatkaa seuraavia ohjeita.

  Löydä heidät sosiaalisesta mediasta

  Nykyään kaikki ovat sosiaalisessa mediassa, joten sen avulla voi löytää henkilön ja löytää heidän yhteystietonsa. Aloita etsimällä heidän nimensä Facebookista, Instagramista tai Twitteristä. Joskus voit löytää heidän yhteystietonsa profiilistaan, mutta jos et, voit lähettää heille viestin kysyäksesi, millä tavalla he haluavat olla yhteydessä.

  Lähetä viesti

  Kun olet löytänyt henkilön yhteystiedot, voit lähettää heille viestin, jossa kysyt heiltä, mitä he haluaisivat tehdä seuraavaksi. Muista olla kohtelias ja kysyä, miten he ovat voineet sen jälkeen kun tapasitte. Jos henkilö vastaa positiivisesti, voit kysyä heiltä, olisiko heillä aikaa tavata uudelleen. Suosittelemme ehdottamaan jotain helppoa ja rentoa, kuten kahvittelua tai oluen juontia, jotta paineet eivät ole liian suuret.

  Ole rehellinen

  Yhden illan jutun jälkeen voi olla houkuttelevaa esittää olevansa kiinnostunut vähän enemmän kuin tosiasiassa on, mutta rehellisyys kannattaa aina. Jos et ole kiinnostunut tapaamaan henkilöä uudelleen, on tärkeää kertoa se suoraan ja kohteliaasti. Et halua antaa henkilölle väärää toivoa tai johtaa heitä harhaan.

  Yhteenveto

  Yhden illan jutun jälkeen yhteydenottaminen voi olla pelottavaa, mutta sen ei tarvitse olla. Muista huomioida henkilön mieltymykset, löytää heidät sosiaalisesta mediasta, lähettää heille viesti ja olla rehellinen. Muista myös, että jos henkilö ei ole kiinnostunut uudelleen tapaamisesta, se on täysin normaalia – kaikki eivät vain ole yhteensopivia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.