Miten Ostaa Lisää Icloud Tilaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4816

  +
  Miten Ostaa Lisää iCloud Tilaa

  Moni meistä käyttää Applen tuotteita ja palveluita, kuten iPhonea, iPadia tai Macia. Nämä laitteet käyttävät iCloud-pilvipalvelua varmuuskopioiden, kuvien, videoiden ja muiden tärkeiden tietojen tallentamiseen. Kuitenkin, iCloudin ilmaisen tallennustilan raja, eli 5 gigatavua, saattaa täyttyä nopeasti, varsinkin jos käyttää paljon kuvia ja videoita. Onneksi, Apple tarjoaa vaihtoehtoja lisätilan ostamiseen. Tässä artikkelissa kerromme, miten ostaa lisää iCloud tilaa.

  1. Tarkista nykyinen iCloud tila

  Voit aloittaa lisätilan ostamisen tarkistamalla, kuinka paljon iCloud tilaa käytät tällä hetkellä. Avaa ”Asetukset”-sovellus iPhonessa tai iPadissa ja napauta omaa nimeäsi. Valitse sitten ”iCloud” ja ”Hallinnoi tallennustilaa”. Täältä näet, kuinka paljon iCloud tallennustilaa käytät ja kuinka paljon sitä on jäljellä. Tarkistamalla tilasi, pystyt paremmin määrittelemään, kuinka paljon lisätilaa tarvitset.

  2. Valitse lisätilan suuruus

  Kun olet tarkistanut nykyisen iCloud tilasi, sinun tulee valita, kuinka paljon lisätilaa haluat ostaa. Applella on eri vaihtoehtoja tilan määrän suhteen. Voit valita 50GB, 200GB, 1TB tai jopa 2TB lisätilan. Päätä, kuinka paljon tilaa tarvitset ja valitse seuraava vaihtoehto.

  3. Osta iCloud lisätila

  Voit ostaa iCloud lisätilaa iPhonen tai iPadin asetus-sovelluksesta. Valitse ”Asetukset”-sovellus ja napauta omaa nimeäsi. Valitse sen jälkeen ”iCloud” ja ”Hallinnoi tallennustilaa”. Valitse ”Muuta tallennustilaa” ja valitse sitten haluamasi lisätilan määrä. Valitse ”Osta” ja vahvista ostos annettujen ohjeiden mukaan. Lisätilan hinta vaihtelee tilan määrän mukaan ja voit maksaa sen luottokortilla tai laskulla.

  4. Automatisoi iCloud maksut

  Jos käytät paljon iCloud tallennustilaa ja tarvitset lisää tilaa jatkuvasti, voit automatisoida maksut. Sinun ei tarvitse ostaa lisätilaa manuaalisesti joka kerta, kun nykyinen tila loppuu. Voit valita ”Asetukset”-sovelluksesta ”Oma Apple ID” ja ”iTunes & App Store”. Valitse ”Apple ID” ja klikkaa ”Näytä Apple ID”. Syötä salasanasi ja valitse ”Tilat ja tuotteet”. Sieltä voit valita ”Hallinnoi” iCloud tilaa ja valita ”Automaattinen uusiminen”. Näin Apple laskuttaa sinua tilin uusimisesta automaattisesti, niin sinun ei tarvitse huolehtia lisätilan ostosta manuaalisesti.

  5. Katso nykyinen iCloud tila Macilla

  Jos käytät Macia, voit tarkistaa nykyisen iCloud tilan seuraamalla näitä ohjeita: ”Järjestelmäasetukset” – ”Apple ID” – ”iCloud” – ”Hallinnoi”. Valitse haluamasi iCloud tilan määrä, paina ”Osta” ja seuraa ohjeita vahvistaaksesi ostoksen.

  Yhteenveto

  iCloud palvelu on erinomainen tapa varmuuskopioida ja tallentaa tärkeitä tietoja, kuten kuvia ja videoita. Jos iCloudin ilmainen tila ei riitä, voit ostaa lisätilaa iPhonessa, iPadissa tai Macissa helposti muutamalla klikkauksella. Kun tiedät, kuinka paljon lisätilaa tarvitset, voit valita sopivan vaihtoehdon ja ostaa sen iCloudin asetuksista. Voit myös automatisoida iCloud maksut, jotta sinun ei tarvitse ostaa lisätilaa manuaalisesti joka kerta. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miten iCloud lisätilaa ostetaan ja kuinka paljon se maksaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.