Miten Ostaa Kultaa Nordnet

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1658

  +
  Miten Ostaa Kultaa Nordnet

  Monet sijoittajat ovat kiinnostuneita kullasta sen turvasataman aseman vuoksi. Kulta on yksi harvoista omaisuusluokista, joka pitää arvonsa ja suojaa sijoittajia (ja heidän sijoituksiaan) taloudellisesta epävarmuudesta ja inflaatiosta. Jos olet Suomessa asuva sijoittaja ja harkitset kultasijoitusten tekemistä, Nordnet tarjoaa kätevän tavan ostaa kultaa verkossa.

  1. Avaan arvo-osuustilin Nordnetiin

  Ensimmäinen askel kullansijoituksen tekemiseen Nordnetissä on tilin avaaminen arvo-osuustilille. Tämä tili mahdollistaa osake- ja ETF-ostojen tekemisen Nordnetissä. Voit avata arvo-osuustilin helposti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

  2. Osta kultaa Nordnetissä

  Nordnetissä on kaksi tapaa ostaa kultaa: ETF:ien (Exchange-Traded Funds) tai bullion-levykkeiden avulla.

  · Kulta ETF: ETF on rahasto, jonka arvo seuraa kullan hintaa. Voit ostaa kulta ETF:iä Nordnetissä kuten tavallisia osakkeita.

  · Bullion-levykkeet: Bullion-levykkeet ovat fyysisiä kultalevyjä, joita voit ostaa ja säilyttää turvallisesti sijoitusvarastossa. Nordnet tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden ostaa kultalevykkeitä lähes eurooppalaisista valmistajilta, kuten Degussa, Perth Mint ja Valcambi.

  3. Maksaminen

  Nordnet hyväksyy maksut luottokortilla, pankkisiirrolla tai Finnair Plus -pisteillä. Kaikki maksutapahtumat ovat luotettavia ja turvallisia.

  4. Säilytys

  Kullan säilytys on ehdottomasti tärkeä asia, ja Nordnet tarjoaa turvallisen ja edullisen vaihtoehdon säilyttää sijoituksiasi. Voit säilyttää kultasi Nordnetin palkitussa säilytyspalvelussa, joka on täysin vakuutettu. Säilytys maksaa 0,05% vuodessa sijoituksen arvosta.

  5. Myynti

  Jos haluat myydä kultasi, voit myydä sen Nordnetin kauppapaikalla ja saada rahasi takaisin arvostusajankohdan mukaisesti.

  Yhteenveto

  Kultasijoitusten tekeminen Nordnetissä on helppoa ja kätevää. Arvo-osuustilin avaaminen ja kultasijoituksien ostaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksesi avulla. Nordnet tarjoaa myös edullisen ja turvallisen säilytyspalvelun kultasijoituksillesi. Jos haluat suojella varallisuuttasi ja ostaa turvallisen sijoituskohteen, kulta voi olla oikea valinta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.