Miten Oppia Puhumaan Englantia Sujuvasti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #144

  +

  Miten Oppia Puhumaan Englantia Sujuvasti?

  Englanti on yksi maailman puhutuimmista kielistä ja sen taitaminen on tärkeää monissa eri tilanteissa, kuten matkustaessa tai työelämässä. Jos asut Suomessa, voi englannin kielen oppimisesta tuntua haastavalta, mutta se ei ole mahdotonta. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten voit oppia puhumaan englantia sujuvasti.

  1. Aloita perusteista

  Englannin opiskelu kannattaa aloittaa perusteista. Opettele ensin englannin aakkoset, numerot ja yleisimmät fraasit. Voit esimerkiksi käyttää 10-15 minuuttia päivässä englannin oppimiseen sovelluksilla tai sivustoilla kuten Duolingo tai Memrise.

  2. Harjoittele päivittäin

  Englannin oppiminen vaatii säännöllistä harjoittelua. Yritä löytää 10-15 minuuttia päivässä, jotka voit käyttää englanninkielen opiskeluun. Pienikin määrä harjoittelua päivittäin auttaa parantamaan kielitaitoasi.

  3. Katso englanninkielisiä elokuvia ja sarjoja

  Englanninkielisten elokuvien ja sarjojen katsominen on loistava tapa oppia tuntemaan kielen rakennetta ja idiomeja. Voit myös käyttää tekstityksiä auttamaan ymmärtämään puhetta paremmin.

  4. Lue englanninkielisiä kirjoja ja artikkeleita

  Lukeminen on hyvä tapa oppia englantia, koska voit oppia uusia sanoja ja nähdä, miten sanoja käytetään oikeassa kontekstissa. Voit aloittaa lukemisen helpommista kirjoista ja artikkeleista, ja edetä siitä haastavimpiin.

  5. Tutustu englanninkieliseen musiikkiin ja podcasteihin

  Kuunteleminen on tärkeä osa englannin oppimista. Voit kuunnella englanninkielistä musiikkia ja podcasteja, jotka auttavat kehittämään kuuntelutaitoa. Aloita helpommista musiikkia ja podcasteista, ja siirry haastavampiin kun olet tullut mukavaksi englannin kuulemisessa.

  6. Harjoittele englantia puhumalla

  Harjoittelu on paras tapa oppia puhumaan englantia sujuvasti. Käytä oppimiasi fraaseja ja sanoja rohkeasti, ja opettele uusia fraaseja ja idiomeja. Voit myös etsiä englanninkielisiä keskustelukumppaneita esimerkiksi englannin kurssien tai verkkofoorumien kautta.

  Yhteenveto

  Englannin oppiminen vaatii säännöllistä harjoittelua ja aikaa, mutta se on mahdollista, vaikka asuisit Suomessa. Aloita perusteista, harjoittele päivittäin, katso elokuvia ja sarjoja, lue kirjoja ja artikkeleita, tutustu musiikkiin ja podcasteihin, ja harjoittele englantia rohkeasti puhumalla. Näillä vinkkeillä voit oppia puhumaan englantia sujuvasti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.