Miten Oppia Kuuntelemaan Englantia

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5771

  +

  Miten Oppia Kuuntelemaan Englantia?

  Monet Suomessa asuvat ihmiset haluavat parantaa englannin kuuntelutaitojaan, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Tässä artikkelissa annetaan muutamia vinkkejä, jotka auttavat kehittämään englannin kuuntelutaitoja, jotta ymmärrät puhekieltä paremmin.

  Katso englanninkielisiä elokuvia ja TV-ohjelmia

  Yksi tehokkaimmista tavoista parantaa englannin kuuntelutaitoja on katsoa englanninkielisiä elokuvia ja TV-ohjelmia. Voit aloittaa subtiteleillä englanniksi ja ajan myötä siirtyä katsomaan ilman tekstitystä. Tämä auttaa parantamaan kuulonvaraisia taitojasi ja harjoittaa englannin kielen ymmärtämistä.

  Kuuntele englanninkielistä musiikkia

  Englanninkielinen musiikki on hyvä tapa kehittää kuuntelutaitojaan. Valitse musiikkia, jonka tekstit ymmärrät, ja yritä tunnistaa joitain sanoja, joita et ymmärrä. Kuuntele musiikkia ja yritä kuulla kaikki sanat ja ilmaisut. Tämä voi auttaa sinua tottumaan nopeaan puherytmiin ja englannin eri murteisiin.

  Osallistu englanninkielisiin keskusteluryhmiin

  Osallistuminen englanninkielisiin keskusteluryhmiin on hyvä tapa parantaa englannin kuuntelutaitoja. Voit löytää online-keskusteluja, joista voisit löytää saman henkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit harjoitella puhumista ja kuuntelemista. Keskusteleminen muiden kanssa auttaa kehittämään kuuntelutaitojasi.

  Harjoittele päivittäin

  Vaikka harjoittelu päivittäin voi olla haastavaa, se on tehokkain tapa kehittää englannin kuuntelutaitoja. Käytä päiväsi ja kuuntele englanninkielisiä asioita, kuten uutisia, dokumentteja tai podcasteja. Yhdistä kuunteleminen muihin aktiviteetteihin, kuten kävelyyn tai pyöräilyyn, ja kuuntele englantia koko ajan.

  Hyödynnä verkkoresursseja

  On olemassa monia verkkoresursseja, jotka auttavat sinua kehittämään englannin kuuntelutaitoja. Voit käyttää ilmaisia verkkosivustoja, kuten YouTubea, TED Talksia tai BBC World Newsia kuuntelemiseen. Voit myös etsiä podcasteja aiheista, joista olet kiinnostunut, tai ladata sovelluksia, jotka auttavat kehittämään englannin kuuntelutaitoja.

  Johtopäätös

  Kuuntelutaidon kehittäminen vaatii paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä, mutta jos käytät edellä mainittuja vinkkejä, voit kehittää englannin kuuntelutaitojasi nopeasti ja helposti. Muista harjoitella päivittäin ja käyttää erilaisia resursseja, jotta kehityt kuuntelutaidossasi entisestään.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.