Miten Oppia Englantia Ilmaiseksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3162

  +

  Miten oppia englantia ilmaiseksi?

  Englannin kielen taito on nykypäivänä todella tärkeä monessa eri työpaikassa ja tilanteessa, joten sen opetteleminen voi olla iso etu. Moni saattaa kuitenkin ajatella, että englannin opiskeluun tarvitaan paljon rahaa tai kalliita kursseja. Onneksi on kuitenkin mahdollista oppia englantia täysin ilmaiseksi, ja tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten se onnistuu.

  1. Hyödynnä internetin ilmaisia resursseja

  Google on ystäväsi, kun haluat oppia englantia ilmaiseksi. Internetissä on paljon erilaisia sivustoja ja sovelluksia, joissa voi opiskella englantia ilman kuluja. Esimerkiksi YouTube on täynnä englanninkielisiä videoita, joiden avulla voi oppia uusia sanoja ja fraaseja. Myös ilmaiset kielitranslaattorit, kuten Google Translate, voivat auttaa ymmärtämään vieraita sanoja ja lauseita.

  Suosittelemme myös tutustumaan englantia opettaviin verkkokursseihin, kuten Duolingo, Coursera ja edX. Nämä kursseja voi käydä täysin ilmaiseksi, ja niiden avulla voi oppia englannin kielen perusteet aina edistyneempään tasoille asti.

  2. Osallistu englanninkielisiin keskusteluryhmiin ja foorumeille

  Internetistä löytyy myös paljon erilaisia englanninkielisiä keskusteluryhmiä ja foorumeita, joilla voi harjoitella englannin kielen käyttöä. Esimerkiksi Reddit, Quora ja Facebook ovat täynnä erilaisia ryhmiä ja sivuja, joilla keskustellaan englanniksi monista eri aiheista.

  Osallistuminen keskusteluihin ja kirjoittaminen englanniksi on erinomainen tapa kehittää omaa kielitaitoaan. Lisäksi keskusteluryhmiin liittyminen voi olla mukava tapa löytää uusia ystäviä ja tutustua muihin kiinnostaviin ihmisiin ympäri maailman.

  3. Katso englanninkielisiä elokuvia ja tv-sarjoja

  Englanninkielisiä elokuvia ja tv-sarjoja voi katsoa netistä monilla eri palveluilla, kuten Netflix ja Amazon Prime. Näiden palveluiden avulla voi katsoa englanninkielisiä ohjelmia alusta loppuun, ja samalla oppia uusia ilmaisuja ja fraaseja.

  Vaikka elokuvien ja tv-sarjojen katsominen ei olekaan ehkä paras tapa oppia puhekieltä tai arkipäivän ilmaisuja, se auttaa kehittämään ymmärrystä ja kuuntelutaitoja. Sen lisäksi se voi olla hauska ja viihdyttävä tapa nauttia englanninkielisestä kulttuurista.

  4. Lue englanninkielisiä kirjoja ja artikkeleita

  Englanninkielisten kirjojen ja artikkeleiden lukeminen on erinomainen tapa kehittää kielitaitoaan. Kirjoja voi löytää ilmaiseksi kirjastoista tai erilaisista verkkosivuilta, kuten Project Gutenberg.

  Lukeminen auttaa kehittämään sanavarastoa ja kielioppitaitoja, ja samalla oppii uusia ilmaisuja ja rakenteita. On tärkeää valita sopivan tasoista tekstiä, jotta lukeminen ei ole liian haastavaa tai tylsää.

  5. Harjoittele englantia päivittäin

  Englannin oppiminen vaatii harjoittelua ja käyttöä. Siksi on tärkeää harjoitella englantia päivittäin, oli se sitten kirjoittamista, lukemista, puhumista tai kuuntelemista.

  Voit esimerkiksi pitää päiväkirjaa englanniksi, kuunnella englanninkielistä musiikkia tai podcasteja, tai valmistaa ruokaa englanninkielisen reseptin avulla. Kun käyttää kieltä aktiivisesti arjessa, sen opettelu tuntuu huomattavasti helpommalta ja luontevammalta.

  Näiden vinkkien avulla voit oppia englantia ilmaiseksi ja astua askeleen lähemmäksi kielitaidon ammattimaisuutta. Muista kuitenkin, että mikään oppimismetodi ei ole täysin samanlainen kuin perinteinen kielikurssi ja ne eivät välttämättä takaa täysiä tuloksia. Voit yhdistää menetelmiä ja ajatusprosesseja löytääksesi parhaiten toimivan yhdistelmän sinulle.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.