Miten Ontelosyylät Saa Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1404

  +
  Miten Ontelosyylät Saa Pois

  Ontelosyylät ovat ihonmuutoksia, jotka aiheuttavat pienen, karhean kasvaimen iholla. Nämä kasvaimet ovat yleensä vaarattomia, mutta niiden esiintymisen vuoksi voi kärsiä henkistä ahdistusta ja epämukavuutta. Onneksi on olemassa useita keinoja poistaa ontelosyyliä. Tässä artikkelissa käydään läpi erilaisia tapoja poistaa ontelosyyliä.

  Mitkä ovat Ontelosyylien aiheuttajat?

  Ontelosyylät ovat viruksen aiheuttamia, joka tunnetaan nimellä human papilloomavirus (HPV). Virus leviää yleensä suoraan ihokontaktin tai saastuneiden esineiden kautta. Ontelosyyliä esiintyy yleisimmin sormissa, kämmenissä, jalkapohjissa ja varpaissa.

  Kotikonstit Ontelosyylöiden Poistamiseksi

  Ontelosyylien poistaminen kotikonstein voi olla tehokas vaihtoehto. Tässä muutamia tapoja, joilla voit yrittää poistaa ontelosyyliä kotona.

  1.omenaviinietikka

  Omenaviinietikka on monien kotihoitojen suosikki ja sillä voi olla myös vaikutuksia ontelosyylöihin. Kastele puuvilla pallo etikassa ja paina se ontelosyylien päälle. Pidä sitä paikallaan muutama minuutti. Toista toimenpide päivittäin, kunnes ontelosyyli häviää.

  2.Aloe Vera

  Aloe vera on kasvi, joka on tunnettu sen anti-inflammatorisista ja antimikrobisista vaikutuksista. Leikkaa aloe verasta kappale ja hiero sisäpuolta ontelosyylien päälle. Pidä se paikallaan muutaman tunnin ajan ja toista toimenpide päivittäin, kunnes ontelosyyli häviää.

  3. Tee puun öljy

  Tee puun öljy on toinen kotihoito, jonka uskotaan voivan auttaa poistamaan ontelosyyliä. Käytä sitä puhtaana, suoraan ontelosyylien päälle, kahdesti päivässä kunnes ontelosyyli häviää.

  Ontelosyylien Poistaminen Lääkärin Hoidolla

  Jos kotihoidot eivät toimi, on useita erilaisia lääkäreiden suosittelemia hoitoja, jotka voivat poistaa ontelosyyliä. Seuraavassa on joitain näistä hoidoista:

  1. Kryohoito

  Kryohoito on menetelmä, jossa ontelosyyliä käsitellään nestemäisellä typellä, jolla on äärimmäisen alhainen lämpötila. Tämä menetelmä jäädyttää ontelosyyliä, mikä aiheuttaa sen kuivumisen ja kuorinnan pois. Vaikutus voi kestää jopa muutaman viikon.

  2. Kirurginen poisto

  Toinen hoitomenetelmä ontelosyylien poistamiseksi on kirurginen poisto. Tämä menetelmä suoritetaan yleensä paikallispuudutuksessa. Lääkäri leikkaa ontelosyylien yläpuolella olevan ihon ja poistaa ontelosyyliä pitävän varren, jonka jälkeen ontelosyyli leikataan pois. Tämä menetelmä voi jättää pienen arven.

  3. Laserhoito

  Laserhoito on yksi suosituimmista menetelmistä ontelosyylien poistamiseksi. Tämä menetelmä käyttää lasersädettä, joka polttaa ontelosyylien ympärillä olevan ihon. Tämä menetelmä voi olla tehokas, mutta se voi myös aiheuttaa arpien muodostumista.

  Lopuksi

  Ontelosyylien poistaminen voi olla hankalaa, mutta se ei ole mahdotonta. On olemassa erilaisia hoitovaihtoehtoja, joita voit käyttää, kun haluat päästä eroon ontelosyylistä. Jos kotikonstit eivät toimi, ota yhteyttä lääkäriin, joka voi suositella sopivaa hoitoa ja auttaa rauhoittamaan ongelmaa tehokkaasti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.