Miten Nordnet Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2962

  +
  Miten Nordnet Toimii?

  Nordnet on sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sijoittaa erilaisiin arvopapereihin kuten osakkeisiin, rahastoihin ja ETF:iin. Nordnetin tavoitteena on tehdä sijoittamisesta helpompaa ja edullisempaa kaikille.

  Tämä artikkeli käsittelee Nordnetin erilaisia palveluita, kuluja ja muita tärkeitä tietoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten Nordnet toimii.

  Tili- ja palvelumaksut

  Nordnet tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia tilituotteita, joista suosituimmat ovat osakesäästötili, arvo-osuustili ja kuukausisäästötili. Osakesäästötili on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka haluavat säästää osakkeisiin verotehokkaasti. Arvo-osuustili taas on yleistili, joka mahdollistaa sijoittamisen useisiin eri arvopaperityyppeihin. Kuukausisäästötili on suunnattu kaikille, jotka haluavat säännöllisesti sijoittaa esimerkiksi rahastoihin.

  Nordnet ei veloita asiakkailtaan tili- tai palvelumaksuja. Tämä erottaa sen monista muista pankki- ja sijoitusyhtiöistä, jotka vaativat usein korkeita kuluja tilien ylläpidosta ja palveluistaan.

  Kaupankäyntikulut

  Kaupankäyntikulut Nordnetillä ovat kilpailukykyisiä ja edullisia. Osakkeiden kaupankäyntikulu on alimmillaan 0,06 % kaupan arvosta, kuitenkin vähintään 1 euro. Rahastojen ja ETF:ien kaupankäyntikulut ovat 0 euroa, kun ne ostetaan Nordnetin omasta valikoimasta. Ulkopuolisista rahastoista ja ETF:istä veloitetaan kuitenkin kaupankäyntikuluja.

  Sijoitustuotteet

  Nordnet tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia sijoitustuotteita. Sen valikoimasta löytyvät suomalaisten ja ulkomaisten pörssien osakkeet, ETF:t, futuurit, optiot ja rahastot. Kaikki tuotteet löytyvät kätevästi Nordnetin verkkokaupasta, joka on helppo käyttää ja navigoida.

  Sijoitusneuvonta

  Nordnetin tärkein etu on sen helppo käytettävyys ja selkeä asiakaspalvelu. Nordnetin asiakaspalvelu auttaa asiakkaita kaikissa sijoitukseen liittyvissä kysymyksissä ja auttaa ratkaisemaan teknisiä ongelmia. Nordnetin asiakaspalvelu on saatavilla useilla eri kielillä, myös suomeksi.

  Lisäksi Nordnet tarjoaa useita erilaisia osakekouluja ja sijoittajakoulutuksia, jotka auttavat aloittelevia sijoittajia ymmärtämään paremmin sijoittamisen periaatteita ja riskejä.

  Yhteenveto

  Nordnet on suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat sijoittaa edullisesti ja ottaa vastuullisuus huomioon. Nordnetin tarjonta on laaja ja sen käytettävyys on helppoa. Nordnetin etuina ovat edulliset kaupankäyntikulut, laaja sijoitustuotevalikoima ja selkeä asiakaspalvelu. Nordnetin kautta voi sijoittaa erilaisiin arvopapereihin, kuten osakkeisiin, rahastoihin ja ETF:iin.

  Koko paketti tekee Nordnetistä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille sijoittajille, aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille. Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta ja haluat kokeilla Nordnetin palveluita, kannattaa tutustua sen verkkosivuihin ja aloittaa sijoittaminen jo tänään.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.