Miten Nordeasta Saa Tiliotteen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2658

  +

  Miten Nordeasta saa tiliotteen?

  Nordea on yksi Suomen suurimmista pankeista, ja sen asiakkaat ovat tottuneet käyttämään sen palveluita päivittäisissä raha-asioissaan. Tärkeä osa pankin palveluita on tiliöiden hallinta, ja Nordea tekee sen mahdollisimman helpoksi asiakkailleen tarjoamalla tiliotteita verkossa, puhelimitse tai konttorista.

  Tiliotteiden tarkastaminen on tärkeä osa henkilökohtaista taloudenhallintaa, joten Nordea kannustaa asiakkaitaan tarkkailemaan niitä säännöllisesti. Tiliotteet ovat tärkeitä myös verotuksen kannalta, joten on tärkeää säilyttää ne huolellisesti.

  Tässä artikkelissa esittelemme, miten voit helposti saada tiliotteen Nordeasta.

  Verkko-tiliote

  Nordean verkko-tiliote on kätevä tapa saada tiliote nopeasti ja helposti. Voit kirjautua verkkopankkiin ja valita tiliötteen haluamaltasi päivältä. Tiliote avautuu uuteen ikkunaan, ja voit tallentaa sen tietokoneellesi tai tulostaa sen.

  Verkko-tiliote on saatavilla kaikille Nordean verkkopankin käyttäjille, ja sen käyttö on ilmaista. Voit valita, haluatko tiliotteen e-laskuina tai paperisena kirjeenä.

  Puhelinpalvelu

  Nordean puhelinpalvelusta voit tilata tiliotteen, jos et halua käyttää verkkopankkia. Puhelinpalvelun asiakaspalvelijat auttavat sinua tilaamaan tiliotteen ja lähettävät sen sinulle joko postitse tai sähköpostitse. Puhelinpalvelun käyttö on maksullista, ja hinnasto löytyy Nordean verkkosivuilta.

  Konttori

  Jos et halua käyttää verkkopankkia tai puhelinpalvelua, voit käydä Nordean konttorissa tilaamassa tiliotteen. Asiakaspalvelijat auttavat sinua löytämään tiliotteen, ja voit valita, haluatko sen paperisena kirjeenä tai sähköpostitse.

  Konttorista tiliotteen tilaaminen on ilmaista, ja voit saada sen heti mukaasi tai luvata lähettää sen kotiisi postissa tai sähköpostitse.

  Yhteenveto

  Nordea tarjoaa monia tapoja saada tiliote helposti ja nopeasti. Verkko-tiliote on kätevin ja nopein, ja voit saada sen ilmaiseksi verkkopankin kautta. Puhelinpalvelu on hyvä vaihtoehto, jos et halua käyttää verkkopankkia, mutta sen käyttö on maksullista. Konttorissa tiliotteen tilaaminen on ilmaista, ja voit saada sen heti mukaasi tai luvata lähettää sen kotiisi postissa tai sähköpostitse. Tärkeintä on, että pidät tiliotteistasi huolta ja tarkkailet niitä säännöllisesti henkilökohtaisen talouden hallinnan ja verottajan vaatimusten takia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.