Miten Näyttää Hyvältä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #2832

  +

  Miten näyttää hyvältä: vinkkejä suomalaisille

  Suomessa asuminen tuo mukanaan haasteita myös pukeutumiseen liittyen. Talvisin pitää tulla toimeen pakkasilla, kesäisin helteillä. Lisäksi meikkaamisen ja kampaamisenkin kanssa on omat haasteensa. Tässä artikkelissa kerromme vinkkejä siitä, miten näyttää hyvältä Suomessa.

  1. Kerrospukeutuminen ja laadukkaat materiaalit

  Suomen talvi on pitkä ja kylmä, joten kerrospukeutumiselle on tarve. Pukeutumisessa kannattaa panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, jotka pitävät lämmön sisällä ja pitävät sinut kuivana. Vältä turhia tekokuituja ja panosta villaisiin neuleisiin, untuvatakkeihin ja toppahousuihin. Kerrospukeutuminen on myös keino säätellä kehon lämpötilaa, joten kerrospukeutumalla voit helposti riisua tai pukea päälle vaatteita säätäjän mukaan.

  2. Tyylikkäät lisävarusteet

  Lisää tyylikkyyttä asukokonaisuuteen laadukkailla lisävarusteilla. Voit piristää mustaa takkia kauniilla huivilla tai huomiovärillä. Panosta myös laadukkaisiin kenkiin, sillä ne kruunaavat asun kuin asun. Tyylikkäät korvakorut, kaulakorut ja rannekorut voivat myös olla helppo tapa lisätä asukokonaisuuteen hieman luksusta. Muista, että yksinkertaisuus on kaunista, joten valitse asusteet tarkkaan ja älä liioittele.

  3. Terve iho ja luonnollinen meikki

  Terve iho on kaunis iho. Huolehdi siitä, että juot tarpeeksi vettä, syöt terveellisesti ja puhdistat meikin illalla ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi muista suojata ihoasi aurinkosuojalla, sillä auringonsäteet ovat haitallisia iholle. Pohjoismaiseen kauneudenhoitoon kuuluu myös luonnollinen meikki. Vältä räikeitä värejä ja panosta nude-sävyiseen silmämeikkiin. Huulikiilto tai huulipuna on helppo tapa lisätä hieman väriä huulille. Suomalaiset naiset tunnetaan myös siitä, että he panostavat juuriinsa. Hoita siis hiukset kuntoon ja voit tuntea olosi entistä kauniimmaksi.

  4. Sovita oma kohtuutekijä

  Kaikessa pukeutumisessa ja meikkaamisessa on tärkeää löytää oma kohtuutekijä. Ylimääräinen ripsiväri tai vääränmallinen hattu voivat tehdä päinvastaisen vaikutuksen, kuin mitä tarkoitit. Muista myös valita vaatteita ja asusteita, jotka sopivat omaan kehon muotoon. Älä vertaa itseäsi muihin, sillä jokaisella on oma tyyli ja ulkonäkö. Tärkeintä on, että sinä tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi.

  Yhteenveto

  Suomessa näyttää hyvältä osaa vaatia hieman sisua talvisin ja luonnollista kauneutta meikissä. Tärkeintä on kuitenkin löytää oma kohtuutekijä ja valita vaatteita, jotka sopivat omaan kehon muotoon. Panosta laadukkaisiin materiaaleihin, lisää asukokonaisuuteen tyylikkäitä lisävarusteita ja huolehdi terveestä ihosta. Näin voit olla varma, että näytät kauniilta ja itsevarmalta kaikkina vuodenaikoina.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.