Miten Näkyy Jääkiekon Mm

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #4838

  +

  Miten näkyy jääkiekon MM Suomessa?

  Jääkiekon MM-kisat ovat joka vuosi yksi Suomen urheilun kohokohdista. Moni suomalainen viettää MM-kisojen aikaa tv-ruudun ääressä, kannustaen Suomen joukkuetta kohti kultaa. Mutta miten MM-kisoja oikein voi Suomessa seurata?

  Televisiolähetys

  Kaikista yleisin tapa seurata jääkiekon MM-kisoja Suomessa on televisiolähetyksen kautta. MM-kisojen tv-oikeudet ovat Suomessa Ylellä, jonka kautta kisat siis näkyvät kaikille Yleisradion palveluja käyttäville. Yle lähettää MM-kisojen aikana kaikki Suomen pelit suorina lähetyksinä sekä muiden maiden merkityksellisimmät ottelut.

  Yle näyttää MM-kisojen pelejä sekä televisiossa, että suoratoistona Yle Areenassa. Yle Areenan kautta pelit ovat nähtävillä myös tallenteina, joten tarvittaessa voi katsoa jälkikäteen vaikka yön koitoksia.

  Radio- ja äänikommentaattorit

  Jos haluat seurata MM-kisojen pelejä radiossa tai haluat kuulla pelien kommentaattorit, voit kääntyä Yle Puheen puoleen. Yle Puheen kautta voit kuunnella pelit suorina selostuksina, sekä kuulla ennen ja jälkeen pelien käytävät keskustelut ja analyysit. Yle Puheelta löytyy myös omat jääkiekon asiantuntijat, jotka kommentoivat töissään pelejä kuluvan kauden osalta.

  Nettisivut, uutiset ja some

  Jos et ole saatavilla televisiolähetyksiin tai suoran radiokommentaattorien seurantaan, voit seurata MM-kisojen pelituloksia ja uutisia useilta nettisivuilta. Esimerkiksi Iltalehti ja Ilta-Sanomat seuraavat aktiivisesti jääkiekon MM-kisoja ja uutisoivat päivittäin eri peleistä ja turnauksesta. Jääkiekkoliiton omilla sivuilla on myös tätä tarkoitusta varten oma osionsa, joka toimii hienosti lähtöpaikkana kokonaiskatsauksena siihen, mitä tämän hetkisen päivän aikana on tapahtunut.

  Sosiaalinen media on myös erinomainen tapa seurata MM-kisoja. Twitterissä ja Instagramissa löytyy useita jääkiekkoaiheisia tilejä, jotka päivittävät tulokset ja uutiset reaaliajassa. Myös joukkueiden sosiaalisen median kanavilta löytyy taatusti tietoa ja tunnelmia joukkueen arjesta.

  Yhteenveto

  Jääkiekon MM-kisojen seuraaminen Suomessa ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin nykyään. Televisiolähetykset, radiokommentaattorit, nettisivut sekä sosiaalinen media tarjoavat jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden seurata omalla tavallaan pelejä ja pysyä ajan tasalla turnauksesta.

  Suomen joukkueella on itseluottamusta sekä tiettyä lahjakkuutta, joka näkyy mitä todennäköisimmin myös koko turnauksen läpi. Tämän vuoden kisoissa on luvassa yhtä lailla jännitystä ja mutkatonta peliä kuin ennenkin – nyt vain jokainen suomalainen saa itse valita, miten tuleva kiekkokuningas aikoo turnausta parhaiten seurata.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.