Miten Myydä Bitcoin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3609

  +
  Miten Myydä Bitcoin Suomessa?

  Bitcoin on ollut huomattavan suosittu digitaalinen valuutta viime vuosien aikana. Sen suosio Suomessa on kasvanut, ja sillä on paljon käyttäjiä ympäri maata. Vaikka Bitcoin alun perin suunniteltiin sijoituskäyttöön, monet käyttävät sitä nykyään myös päivittäiseen kaupankäyntiin.

  Myydäkseen Bitcoinia Suomessa, sinun on ensin valittava sopiva kauppapaikka. On olemassa useita vaihtoehtoja, mukaan lukien kansainväliset vaihtopaikat, kuten Binance tai Kraken, ja paikalliset välittäjät, kuten Coinmotion ja LocalBitcoins.

  Kansainväliset vaihtopaikat ovat yleensä helppoja käyttää ja niillä on paljon kaupankäyntivaihtoehtoja. Suuret vaihtopaikat tarjoavat usein hyvin suuren likviditeetin, joka tarkoittaa, että osto- ja myyntitoimeksiannoista ei tarvitse huolehtia. Vaihtokaupalla voi kuitenkin olla suuri vaatimus henkilöllisyyden varmentamisesta, mikä voi olla hankalampaa, kuin paikallisten välittäjien kanssa. Huomioi myös mahdollisesti korkeammat viitehinnat, jotka saatetaan veloittaa vaihtopaikoissa.

  Paikalliset välittäjät ovat vaihtoehtoina turvallisempia, ja selvempiä myös maksujen suhteen. Paikallisiin välittäjiin kuuluvat Coinmotion, joka on suomalainen palveluntarjoaja, sekä toinen suosittu kauppapaikka, LocalBitcoins. LocalBitcoins on maailmanlaajuisesti suosituin yhden käyttäjän välittäjä, ja se toimii myös Suomessa. Kun käytät LocalBitcoinsia, voit löytää myyjän tai ostajan, joka asuu lähellä sinua. Tätä kautta on mahdollista maksaa ja noutaa käteisellä, mikä on helppoa ja nopeaa.

  Suomen lainsäädäntö velvoittaa kauppapaikat tunnistamaan käyttäjänsä henkilöllisyyden, jotta niistä tulee virallisia välittäjiä. Henkilötodistuksen tai passin vaatimus kannattaa tarkistaa etukäteen valitsemaltasi välittäjältä. On myös tärkeää muistaa verovelvollisuus, sillä Suomen verottaja velvoittaa myös pian sinua maksamaan myyntivoitot veroja.

  Kun olet löytänyt sopivan kauppapaikan, voit aloittaa myymisen. Bitcoinilla on oma osoite, jota käytät lähettäessäsi ja vastaanottaessasi rahaa. Jos olet myymässä Bitcoinia, sinun on toimitettava osoite ostajalle, jotta hän voi suorittaa maksunsa. Kun maksu on suoritettu, saatat joutua odottamaan maksun vahvistumista ja siirtää Bitcoinisi sitten myyjän lompakkoon.

  Bitcoinin myynti Suomessa on helppoa, sillä maassa on paljon kauppapaikka-vaihtoehtoja. Varmista, että valitset luotettavan ja turvallisen kauppapaikan, joka noudattaa lainsäädäntöä hyvin. Muista myös varmentaa, että olet valmis maksamaan verovelvollisuudet myyntituloista eli että oma Bitcoinin myynti ei aiheuta veroseuraamuksia tulevaisuudessa.

  Loppujen lopuksi, ennen kuin aloitat Bitcoinin myymisen, varmista, että tiedät mistä aloitat. Kun asian ymmärtää, Bitcoinin myyminen voi olla helppoa, turvallista ja tuottoisaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.