Miten Muuntaa Word Tiedoston Pdf Muotoon

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #5470

  +
  PDF-tiedosto on erittäin kätevä tapa jakaa tiedostoja tai dokumentteja, mutta joskus tarvitset tiedoston muodossa, jota voit muokata ja muokata helposti. Muuntaminen Word-tiedostosta PDF-tiedostoon on yleinen tarve, mutta miten tämä tehdään helposti ja nopeasti? Tässä artikkelissa käymme läpi, miten muunnat Word-tiedoston PDF-muotoon.

  1. Käytä Office-sovelluksia

  Yksi tapa muuntaa Word-dokumentti PDF-muotoon on käyttää Microsoft Officen sisäänrakennettua muuntotoimintoa. Tämä toiminto on käytettävissä sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmissä.

  Kun olet avannut Word-tiedoston, jota haluat muuntaa PDF:ksi, napsauta ”Tiedosto” ja valitse ”Tallenna nimellä”. Valitse ”PDF” pudotusvalikosta ”Tiedoston tyyppi”, määritä muut tiedoston tallennusasetukset, joita haluat käyttää ja napsauta ”Tallenna”. Tämä tallentaa tiedoston PDF-muodossa.

  2. Käytä online-muuntimia

  Jos et omista Officea tai haluat muuntaa useita tiedostoja kerralla, voit käyttää online-muunnostyökaluja. Online-muuntimeen lataat yksinkertaisesti tiedoston, jonka haluat muuntaa, ja lataus alkaa.

  Yksi hyvä online-muuntimeen on ilmainen Adobe Acrobat PDF-muunnin. Voit käyttää tätä ilmaista verkkotyökalua muuntaaksesi Word-dokumentteja PDF-muotoon. Voit myös käyttää muita ilmaisia online-muuntimeja, kuten SmallPDF, PDF Converter, Convertio ja monet muut.

  3. Käytä asennettuja ohjelmistoja

  Jos haluat käyttää asennettua ohjelmistoa, jolla voit muuntaa Word-tiedoston PDF-tiedostoksi, useita vaihtoehtoja on saatavilla verkossa. Joitakin suosituimpia ovat ilmaiset ohjelmistot kuten CutePDF Writer ja PDFCreator.

  Voit ladata ja asentaa nämä ohjelmistot tietokoneellesi. Kun sinulla on asennettu ohjelmisto, voit avata Word-tiedoston, jonka haluat muuntaa, napsauta ”Tiedosto” ja valitse sitten Tulosta. Valitse muuntimen nimi, jonka olet asentanut, valitse ”Tulosta” ja määritä tiedoston tallennusasetukset. Tiedosto muunnetaan automaattisesti PDF-tiedostoksi.

  Muuntaminen HTML-muotoon ja H2-otsikoiden sisällyttäminen

  Jos haluat muuntaa Word-tiedoston HTML-muotoon, voit käyttää samoja menetelmiä kuin PDF-muunnoksessa. Löydät myös ilmaisia online-HTML-muuntimeja, jotka voit käyttää.

  Mikäli haluat sisällyttää HTML-dokumenttiin H2-otsikot, avaa Word-dokumentti ja klikkaa sivupalkista ”Näytä” ja valitse ”Navigointi”. Tämän jälkeen voit lisätä kappaleen otsikon klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella haluamaasi kohtaa ja valitsemalla otsikkotason.

  Kun olet tallentanut Word-tiedoston HTML-muodossa, avaa se HTML-editorilla, kuten Notepadilla, valitse HTML-koodi, etsi H2-otsikot ja muokkaa niitä haluamallasi tavalla.

  Johtopäätös

  Muuntaminen Word-dokumentista PDF- tai HTML-muotoon on erittäin helppoa käyttämällä sisäänrakennettuja muuntotoimintoja, online-muuntimeja tai asennettuja ohjelmistoja. Muista, että koodaaminen ja muokkaaminen voi olla hieman hankalaa, joten varmista, että noudatat ohjeita huolellisesti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.