Miten Mobiililippu Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1296

  +

  Miten Mobiililippu toimii

  Mobiililippu on kätevä tapa ostaa matkalippuja, sillä se on helppo ja nopea käyttää. Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti, miten mobiililippu toimii.

  Mobiililippu on matkalippu, joka ostetaan ja käytetään puhelimen avulla. Sen avulla voit ostaa esimerkiksi bussi-, juna-, metro- tai lähijunamatkalipun. Mobiililippu on kätevä, sillä se kulkee aina mukanasi ja se on helppo löytää puhelimestasi.

  Kun olet ostanut mobiililipun, saat sen puhelimeesi. Yleensä lippu tulee suoraan sovellukseen tai sähköpostiin. Jos sovellusta ei ole, se täytyy ladata puhelimeen. Sovellus on ladattavissa useimmille päätelaitteille eri sovelluskaupoista.

  Mobiililipulla matkustaminen on helppoa. Kun olet ostamassa lippua, sinun täytyy valita, mihin suuntaan matkustat, missä olet lähdössä ja mihin olet menossa. Voit myös valita, minkä tyyppisen lipun haluat ostaa. Kun olet tehnyt ostoksen, näet matkalipun puhelimesi näytöllä.

  Kun matkustat mobiililippua käyttäen, sinun täytyy vain näyttää lippua kuljettajalle tai tarkastajalle. Lippu on usein QR-koodin muodossa, jonka kuljettaja tai tarkastaja lukee laitteellaan. Myös matkalipun numeroita voidaan käyttää lippua tarkastaessa.

  On tärkeää muistaa, että mobiililipun käyttämiseen tarvitset toimivan puhelimen akun ja näytön, joka ei ole rikki. Kannattaa myös varmistaa, että olet ladannut tarvittavan sovelluksen ja että se toimii kunnolla ennen matkaa.

  Mobiililippu on kätevä ja nopea tapa ostaa ja käyttää matkalippuja. Sen avulla voit välttyä lipunmyyntijonolta, ja matka alkaa heti, kun lippu on ostettu. Mobiililipun käyttö on lisännyt suosiotaan viime vuosina, joten kannattaa tutustua siihen, jos et ole vielä sitä käyttänyt.

  Yhteenveto

  Mobiililippu on kätevä vaihtoehto perinteisille matkalipuille. Sen avulla voit ostaa ja käyttää matkalippuja helposti puhelimen avulla. Mobiililippu tulee yleensä suoraan sovellukseen tai sähköpostiin, ja sen käyttäminen on helppoa. Kun matkustat mobiililippua käyttäen, sinun täytyy vain näyttää lippua kuljettajalle tai tarkastajalle. Muista varmistaa toimiva puhelin ja ladattu sovellus ennen matkaa. Mobiililippu on suosittu vaihtoehto, joten kannattaa tutustua siihen, jos sitä ei ole vielä käyttänyt.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.