Miten Mies Käyttäytyy Kun Haluaa Erota

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #4040

  +

  Miten Mies Käyttäytyy Kun Haluaa Erota

  Eron lähestyminen voi olla yksi elämän vaikeimmista vaiheista. Vaikka se on raskasta kummallekin osapuolelle, miehen käyttäytyminen voi antaa merkkejä siitä, että ero on lähellä. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten mies käyttäytyy kun hän haluaa erota ja miten voit käsitellä eroa.

  Mies vetäytyy

  Kun mies on päättänyt erosta, hänellä voi olla taipumus vetäytyä ja vältellä suoria keskusteluja. Hän saattaa olla vähemmän läheinen ja tunteikas, ja käyttää paljon aikaa yksin tai muiden ihmisten kanssa. Tämä käyttäytyminen johtuu usein siitä, että mies haluaa käsitellä eroa itsekseen ja varmistaa, että hän tekee oikean päätöksen.

  Mies käyttäytyy omituisesti

  Eräässä vaiheessa eroprosessia mies voi alkaa käyttäytyä erikoisella tavalla. Hän saattaa olla lyhyt kiukkupuuskissa tai yrittää muuttaa itseään radikaalisti. Tämä johtuu siitä, että hän saattaa yrittää löytää uutta tapaa toimia tai etsiä uutta identiteettiä. Muutokset voivat olla dramaattisia, mutta ne johtuvat siitä, että mies yrittää löytää uutta suuntaa elämälleen.

  Mies osoittaa vähemmän kiinnostusta suhdetta kohtaan

  Jos mies osoittaa vähemmän kiinnostusta suhdetta kohtaan – esim. hän ei enää halua viettää aikaa kanssasi tai hän ei halua jakaa elämänsä yksityiskohtia – tämä voi olla merkki siitä, että hän on ajatellut eri suuntaan. Tämä voi olla vaikea tilanne käsitellä, mutta on tärkeää muistaa, että mies ei voi hallita tunteitaan.

  Miehellä on muita prioriteetteja

  Kun mies valmistautuu eroon, hänellä voi olla uusia prioriteetteja, joita hän on halunnut toteuttaa jo pidempään. Hän saattaa kuluttaa enemmän aikaa harrastuksilleen tai ystävilleen, eikä välttämättä halua viettää aikaa kumppaninsa kanssa.

  Mies sanoo sen suoraan

  Joissakin tapauksissa mies voi vain päättää sanoa suoraan, että haluaa erota. Tämä voi olla kivuliasta, mutta se voi myös olla tapa aloittaa uusi elämänvaihe. Olennaista on kunnioittaa toisen tunteita, ja jos ero on välttämätön, siirtyä eteenpäin.

  Päätelmä

  Eron lähestyessä on tärkeää muistaa, että jokaisen tilanne on erilainen. On kuitenkin joitakin yleisiä käyttäytymismalleja, joita mies voi omaksua eroa valmistaessaan. Muutokset voivat olla dramaattisia ja vaikeita käsitellä, mutta niiden ymmärtäminen voi tehdä tilanteesta hieman helpomman. On tärkeää antaa toiselle tilaa käsitellä asioitaan ja pyrkiä käsittelemään ero mahdollisimman kypsästi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.