Miten Mesolangat Laitetaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3959

  +

  Miten Mesolangat Laitetaan: Suomalaisen Kokemuksia

  Mikä on Mesolanka Hoito?

  Mesolanka hoito on uudenlainen ihonhoitomenetelmä, joka käyttää ohuita, monofilamentteja lankoja kohottamaan ihoa ja stimuloimaan kollageenin tuotantoa. Lankoja asetetaan tarkasti kasvojen ihoon, saaden aikaan kohotuksen ja kiinteyden vaikutuksen. Mesolangat ovat myös tunnettuja nimellä koholankahoito tai PDO-lankahoito.

  Mesolangat olivat alunperin käytössä kirurgisessa toimenpiteessä, mutta kehityksen myötä niitä alettiin käyttää kauneudenhoitoklinikoiden toiminnassa. Tämä hoitomenetelmä on suosittu kosmeettinen hoito ympäri maailman, ja nykyään sillä on myös vahva jalansija Suomessa.

  Miten Mesolangat Laitetaan?

  Mesolankojen laittaminen ei ole kivulias prosessi, ja suurin osa ihmisistä kokee vain pieniä pistelytuntemuksia alueella, johon lankoja on laitettu. Menettely kestää tavallisesti noin 30 minuuttia, ja hoitaja laittaa langat sen jälkeen, kun on ensin tarkastanut henkilön kasvojen ja ihon tilan.

  Menettely alkaa alueen puuduttamisella, jotta ihmiset tuntevat vain pienen pistelytuntemuksen, kun lankoja asetetaan kasvojen alueelle. Varovasti , ilman leikkaamista iholla, hoitaja asettaa lankoja ohuen neulan kautta halutulle alueelle kasvoja, mukaan lukien posket, leuka, kulmakarvat ja otsa. Langat asetetaan ravitsee ihoa stimuloivilla ainesosilla, jotka edistävät uusien kollageenin tuotantoa.

  Ohuiden lankojen kierreanguloinnin avulla, kohotettu iho muuttuu havaittavaksi jo ensimmäisinä päivinä sen jälkeen, kun langat asetettiin paikoilleen. Lopputulokset tulevat kuitenkin näkyville vasta noin 2-3 viikon kuluttua – niihin asti henkilö voi tuntea luonnollista kipua tai väsymystä hoidon jälkeen.

  Milloin Voin Palata Normaaliin Elämään?

  Kun mesolangat on asetettu, on suositeltavaa välttää rasittavia liikkeitä tai aktiivista liikuntaa pari päivää, jos on ollut henkilökohtaisia ongelmia / sivuvaikutuksia hoidosta. Tämä on yleisesti tunnettu liikuntakiellon aika, ja se on tärkeä toimenpide paranemisen ja terveyden kannalta.

  Jokapäiväiset rutiinit tallentuvat myös siten, että henkilö, joka käyttää mesolangat kasvoihinsa, tulee välttää liikaa aurinkoa ja suoraa UV-valoa. Koska mesolangat asetetaan ihon alle, on tärkeää olla varovainen, jos haluat välttää mahdolliset komplikaatiot hoidon jälkeen.

  Miten Pitkään Mesolanka Hoito Kestää?

  Mesolankahoidon kesto ja tarkkaa hinta-arviota voidaan tarjota vasta henkilön, joka haluaa suorittaa hoidon, käymän alustavan konsultaation jälkeen. Monet ihmiset saaneet hoidon, ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa kokemukseen, ja suosittelevat sitä myönteisesti eteenpäin. Mesolangat voivat tarjota tarvittavia ihonhoitovaikutuksia jopa 1-2 vuoden ajan, joten mesolanka hoito on erinomainen tapa uudistaa ja parantaa ihon ulkonäköä lyhyellä ajalla.

  Mitä Sivuvaikutuksia On Mahdollisia?

  Mesolanka hoito on yleisesti turvallinen menetelmä, ja siihen ei liity suuria riskitekijöitä. Joillakin henkilöillä voi olla kuitenkin joitakin lyhytaikaisia lieviä sivuvaikutuksia. Nämä voivat sisältää kipua huulten tai silmien alueella, mustelmia, turvotusta tai epämiellyttävää tunne kasvoilla.

  Jos sinusta tuntuu, että mesolangan hoito voi parantaa ihon ulkonäköäsi, ota yhteyttä paikalliseen kauneusklinikkaan ja varaa tapaaminen konsultaatiota varten. Mesolankahoito on turvallinen ja tehokas ratkaisu kasvojen kohottamiseen ja ihon uudistumiseen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.