Miten Marilyn Monroe Kuoli

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4222

  +

  Miten Marilyn Monroe kuoli?

  Marilyn Monroe oli yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä ja ikoneista. Hänen elämänsä päättyi kuitenkin traagisesti vuonna 1962, kun hän kuoli vain 36-vuotiaana.

  Virallisen kuolinsyytutkimuksen mukaan Marilyn Monroe kuoli yliannostukseen barbituraateista, joita hän oli ottanut suuria määriä. Hän löydettiin kuolleena kotonaan Los Angelesin Brentwoodissa 5. elokuuta 1962.

  Monroe oli kärsinyt mielenterveysongelmista ja hänellä oli ollut vaikeuksia esiintyä julkisuudessa. Hän oli hakeutunut hoitoon useita kertoja ja käyttänyt erilaisia lääkkeitä, joiden tarkoitus oli lievittää ahdistusta ja unettomuutta. Monroe oli myös kärsinyt kroonisesta kivusta ja oli niihin päiviin asti hakeutunut hoitoon useiden hoitajien välityksellä ja ollut useita kertoja sairaalahoidossa.

  Monroe oli viettänyt viimeisen yön ennen kuolemaansa ystävänsä, näyttelijä Peter Lawfordin talossa, joka sijaitsi vain muutaman kilometrin päässä hänen omasta kodistaan. Joidenkin lähteiden mukaan hän oli ottanut Lawfordin luona useita barbituraatteja ja palannut sen jälkeen kotiinsa, jossa hän löytyi kuolleena seuraavana päivänä.

  Kuoleman syitä on arvuuteltu vuosien ajan ja on esitetty useita erilaisia teorioita. Jotkut ovat spekuloineet, että Monroe olisi tapettu tai että hän olisi tehnyt itsemurhan. On myös esitetty teoria, että joku olisi antanut hänelle yliannostuksen vahingossa. Kaikki nämä teoriat ovat kuitenkin spekulaatiota eikä niille ole löydetty vahvaa todistusaineistoa.

  Monroe oli itse asiassa jättänyt jäähyväiskirjeen, joka viittasi siihen, että hän kärsi henkisistä ongelmista ja että hän ei kyennyt enää jatkamaan elämäänsä. Kirjeen sisältö on kuitenkin laajuudeltaan hyvin lyhyt eikä siitä käy selkeästi ilmi, että hän olisi tehnyt itsemurhan.

  Monroen kuolema on edelleenkin mysteeri, mutta kaikki todisteet viittaavat kuitenkin siihen, että hän menehtyi yliannostukseen huumeita. Hänen traaginen kuolemansa on jälleen kerran muistutus siitä, kuinka tärkeää on hoitaa henkistä hyvinvointiaan ja ottaa vastuu omasta terveydestään.

  Yhteenveto

  Marilyn Monroen kuolema vuonna 1962 aiheutti valtavan surun ja järkytyksen hänen faneilleen ympäri maailmaa. Monroe menehtyi yliannostukseen barbituraateista, joita hän oli käyttänyt unettomuuden ja ahdistuksen hoitoon. Vaikka hänen kuolemansa onkin ollut kohde vuosikymmenten ajan erilaisille salaliittoteorioille ja spekulaatioille, kaikki viittaa kuitenkin yliannostuksen aiheuttamiseen henkilökohtaisista syistä. Monroe oli yksi maailman kauneimmista näyttelijöistä ja legendaarisista ikoneista, ja hänen muistonsa elää edelleen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.