Miten Maksan S Etukortilla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #3697

  +
  Miten Maksan S Etukortilla?

  S Etukortti on monelle meistä tuttu kanta-asiakaskortti, jonka avulla voi kerryttää bonusta ostoista tietyissä kaupoissa. Bonuksia voi hyödyntää esimerkiksi seuraavan ostoksen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti ne voi muuttaa rahaksi, joka sitten hyvitetään S-Etukortti Visa -luottokorttilaskussa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit maksaa ostoksia S Etukortilla kaupassa, verkossa tai ravintolassa.

  S-Etukortin käyttö kaupassa

  Kun olet kerännyt bonuksia S-Etukorttiisi, voit käydä niitä käyttämässä kaupoissa. Tässä vaiheessa kannattaa pitää mielessä, että bonusten käyttö ei ole pakollista vaan voit säästää niitä myöhemmäksi tai käyttää vain osan niistä.

  Käytännössä S-Etukortin käyttö kaupassa on erittäin helppoa. Kun olet valinnut ostoksesi, esitä S-Etukorttisi kassalla. Kassan työntekijä skannaa koodin S-Etukortistasi ja bonukset hyvitetään ostoksistasi. Mikäli sinulla on muita alennuksia tai tarjouksia, ne hyvitetään myös ostokseesi ennen S-Etukortin bonuksia.

  S-Etukortin käyttö verkossa

  S-Etukorttia voi käyttää myös verkko-ostoksissa. Monet kaupat hyväksyvät S-Etukortti-tunnisteen, ja niiden joukosta löytyvät esimerkiksi Sokos, Prisma ja Foodie. S-Etukortin käyttäminen verkko-ostoksissa on helppoa: syötä korttisi numero kassalla ja saat hyvityksen ostoksestasi.

  S-Etukortin käyttö ravintolassa

  S-Etukorttia voi käyttää myös ravintoloissa, joissa on S-tunnus. Ravintolassa esitä korttisi laskulla, ja ravintola huolehtii bonustesi hyvittämisestä. Tämä vaihtoehto kannattaa pitää mielessä, jos käyt usein S-tunnuksen alaisissa ravintoloissa.

  Kuinka voi maksaa ostokset S-Etukortti Visa -luottokortilla?

  S-Etukortti Visa -luottokortilla voit maksaa ostoksesi suoraan kortilla samaan tapaan kuin muillakin luottokorteilla. Kortti toimii kuitenkin myös S-Etukorttina, joten voit kerätä bonuspisteitä kortin käytöstäsi. Bonukset hyvitetään S-Etukortti Visa -luottokorttilaskussa, ja voit käyttää ne tulevissa ostoissa haluamallasi tavalla.

  S-Etukortin käyttö on siis erittäin helppoa ja monipuolista. Sillä voi kerryttää bonusta ostoksista, maksaa ravintolalaskuja sekä hyödyntää etuja verkko-ostoksissa. S-Etukortti Visa -luottokortti on lisäksi kätevä vaihtoehto, jos haluat yhdistää luottokortin ja kanta-asiakaskortin ominaisuudet. Ole rohkea ja hyödynnä S-Etukortin tarjoamia etuja!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.