Miten Luodaan Microsoft Tili

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #6022

  +

  Miten luodaan Microsoft tili?

  Microsoft-tili on monelle tärkeä, sillä sen avulla voi kirjautua esimerkiksi erilaisiin Microsoftin omistamiin palveluihin. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten Microsoft-tili luodaan.

  1. Mene osoitteeseen https://signup.live.com/

  Ensimmäinen vaihe Microsoft-tilin luomisessa on mennä osoitteeseen https://signup.live.com/. Tämä johtaa sinut Microsoft-tilin rekisteröintisivulle.

  2. Syötä haluttu sähköpostiosoite

  Rekisteröitymisprosessin seuraava vaihe on syöttää sähköpostiosoite, joka haluat liittää Microsoft-tiliisi. Tämän ei tarvitse olla Microsoftin oma sähköpostiosoite, vaan voit käyttää esimerkiksi Gmailia tai Yahooa.

  3. Luo salasana

  Seuraava vaihe on salasanan luominen. Salasanan tulee olla vähintään kahdeksasta merkistä koostuva ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita.

  4. Anna henkilötietosi

  Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteen ja luonut salasanan, sinulta pyydetään antamaan henkilötietosi, kuten nimesi ja syntymäaikasi. Näitä tietoja käytetään tilisi tarkistamiseen ja sen varmistamiseen, että olet oikea henkilö.

  5. Vahvista tilin luominen

  Viimeinen vaihe on tilin luomisen vahvistaminen. Voit tehdä tämän klikkaamalla ”Seuraava”-painiketta, jolloin Microsoft lähettää sinulle sähköpostin, joka sisältää tilin aktivointilinkin. Klikkaa linkkiä, ja olet valmis käyttämään uutta Microsoft-tiliäsi.

  Yhteenveto

  Microsoft-tilin luominen on nopea ja helppo prosessi, ja sen avulla voit käyttää monia Microsoftin palveluita, kuten Windowsia, Officea ja OneDrivea. Seuraa yllä olevia viittä vaihetta, niin pääset luomaan uuden Microsoft-tilin ja hyödyntämään sen monia mahdollisuuksia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.