Miten Luoda Qr Koodi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2657

  +
  QR-koodi on lyhenne sanoista Quick Response, joka tarkoittaa nopeaa vastausta. QR-koodi on kaksiulotteinen koodi, joka on suunniteltu tallentamaan suuria määriä tietoa pienellä tilalla. Se koostuu mustista ja valkoisista neliöistä, jotka on järjestetty tietyn kaavan mukaisesti. QR-koodi on suosittu markkinoinnin ja mainonnan työkalu, ja se voidaan lukea matkapuhelimella, kameralla tai QR-koodinlukijalla. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten luoda QR-koodi.

  1. Valitse QR-koodin generaattori

  QR-koodin generoimiseen on saatavilla monia ilmaisia verkkosivustoja, kuten qrcode-monkey.com, qr-code-generator.com, qrstuff.com ja manyco.de. Valitse sivusto, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

  2. Valitse tieto, joka tallennetaan QR-koodiin

  QR-koodiin voidaan tallentaa monenlaisia tietoja, kuten verkkosivuston linkki, sähköpostiosoite, puhelinnumero, teksti, QR-koodi sisältävä liitetiedosto, karttakoordinaatit jne. Valitse tieto, jonka haluat sisällyttää QR-koodiin.

  3. Syötä tieto QR-koodin generaattoriin

  Siirry QR-koodin generaattorisivulle ja syötä haluamasi tieto sisään. Jos haluat QR-koodin verkkosivuston linkkiä varten, syötä URL-osoite. Jos haluat sisällyttää tekstiä QR-koodiin, kirjoita se halutessasi tekstikenttään. Jos haluat sisällyttää liitetiedoston, lataa se.

  4. Muokkaa QR-koodia

  QR-koodin generaattorissa voit muokata QR-koodia monin tavoin. Voit säätää QR-koodin koon, väriä, kontrastia, hahmosarjoa ja taustaa. Voit myös lisätä logon QR-koodin sisälle, jolloin se sopii markkinointitarkoituksiin.

  5. Lataa tai tallenna QR-koodi

  Generoi QR-koodi klikkaamalla ”Generate QR Code” -painiketta tai vastaavaa. Kun generointi on valmis, QR-koodi ilmaantuu näytölle. Voit ladata sen tietokoneellesi tai tulostaa sen paperille.

  6. Testaa QR-koodi

  Testaa QR-koodi ennen sen julkaisemista. Käytä matkapuhelintasi, QR-koodinlukijaa tai kameraa testaaksesi QR-koodin. Näet tietoja, joita QR-koodi sisältää. Tämä on tärkeää varmistettaessa, että QR-koodi toimii ja että siinä olevat tiedot ovat oikein.

  Yhteenveto

  QR-koodin luominen on helppoa, ja siinä on monia mahdollisuuksia. QR-koodi voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, mainontaan, tiedon tallentamiseen, yrityksen tiedottamiseen ja tapahtumien promottamiseen. Valitse QR-koodin generointisivusto, syötä haluamasi tieto, muokkaa QR-koodia, lataa tai tallenna se, ja testaa se. Luomalla QR-koodin voit levittää tärkeää tietoa nopeasti ja tehokkaasti sekä lisätä liikenne verkkosivuillesi tai sovelluksellesi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.