Miten Lopettaa Ihastuminen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #239

  +

  Miten lopettaa ihastuminen

  Ihastuminen on ihana tunne, mutta se voi myös olla haastavaa, jos ihastuksen kohteen tunteet eivät vastaa omia. Joskus onkin parempi lopettaa ihastuminen ja siirtyä eteenpäin. Tässä artikkelissa kerromme, miten ihastumisesta voi päästä yli.

  1. Hyväksy omat tunteesi

  Ensimmäinen askel ihastumisesta yli pääsemiseen on hyväksyä omat tunteet. On tärkeää ymmärtää, että ihastumisen lopettaminen ei ole sama asia kuin tunteiden kieltäminen. Sinulla on oikeus tuntea, mitä tunnet.

  2. Poista yhteys ihastuksen kohteeseen

  Seuraava askel on poistaa yhteys ihastuksen kohteeseen. Jos kohtaat hänet päivittäin töissä tai koulussa, yritä välttää turhia kohtaamisia. Yhteisen harrastuksen lopettaminen tai tauolle ottaminen voi myös auttaa. Jos kyseessä on henkilö, jonka kanssa olet vain virtuaalisesti tekemisissä, voit harkita hänen poistamistaan some-kanavista tai hänen numeronsa poistamista puhelimestasi.

  3. Anna itsellesi aikaa

  Ihastumisen lopettaminen ei tapahdu hetkessä. Anna itsellesi aikaa toipua ja käsitellä tunteitasi. Voit esimerkiksi harrastaa rentouttavaa liikuntaa tai viettää aikaa ystävien kanssa.

  4. Älä etsi ihastumista uudelleen

  Kun olet juuri lopettanut ihastumista, voi olla houkuttelevaa etsiä uutta ihastusta. Tämä ei kuitenkaan ole paras tapa käsitellä tunteitasi. Anna itsellesi aikaa olla yksin ja keskittyä omaan hyvinvointiin.

  5. Puhu jonkun kanssa

  Ihastumisen lopettaminen voi olla haastavaa, ja on tärkeää, että puhut jonkun kanssa, jos tunteet tuntuvat ylivoimaisilta. Keskustele läheisen ystävän, perheenjäsenen tai ammattiauttajan kanssa. He saattavat antaa sinulle uusia näkökulmia ja auttaa käsittelemään tunteitasi.

  Kokonaisuudessaan, ihastumisesta yli pääseminen on prosessi. Se vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja itsensä kuuntelemista. Hyväksy omat tunteesi, poista yhteys ihastuksen kohteeseen, anna itsellesi aikaa, älä etsi uutta ihastusta ja puhu jonkun kanssa. Muista, että aikanaan tunteesi helpottavat ja elämä jatkuu eteenpäin.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.