Miten Liittää Musiikki Videoon

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #3599

  +

  Miten Liittää Musiikki Videoon

  Musiikin lisääminen videoon on yksi tapa tehdä videoista mielenkiintoisempia ja viihdyttävämpiä. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten voit liittää musiikin videoosi.

  Valitse sopiva musiikki

  Ennen kuin aloitat musiikin lisäämisen videoosi, sinun on valittava sopiva musiikki. Valitse musiikki, joka sopii videon teemaan ja tunnelmaan. Jos kyseessä on esimerkiksi häävideo, valitse romanttinen tai juhlava kappale. Jos taas kyseessä on urheiluvideo, valitse energinen kappale.

  Valitse musiikkikappaleen pituus

  Valitse musiikkikappaleen pituus sen mukaan, montako minuuttia haluat sen kestävän. Musiikkikappaleen kesto voi myös vaikuttaa videon kestoon. Jos haluat lyhyen videon, valitse lyhyempi kappale.

  Lataa musiikki tietokoneellesi

  Kun olet valinnut sopivan musiikin, lataa se tietokoneellesi. Voit ladata musiikin esimerkiksi iTunesista, Spotifysta tai YouTubesta. Valitse latausmuodoksi MP3.

  Avaa videoeditointiohjelma

  Seuraavaksi sinun on avattava videoeditointiohjelma, jolla voit liittää musiikin videoon. Suosituimpia videoeditointiohjelmia ovat Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro ja iMovie.

  Vie musiikki videoeditointiohjelmaan

  Kun olet avannut videoeditointiohjelman, vie musiikki ohjelmaan. Voit tehdä tämän vetämällä MP3-tiedoston ohjelman työtilalle tai valitsemalla tuontivaihtoehdon.

  Aseta musiikki videon aikajanalle

  Kun musiikki on tuotu videoeditointiohjelmaan, aseta se videon aikajanalle. Voit tehdä tämän vetämällä musiikkikappaleen aikajanalle ja varmistamalla, että se alkaa samalla hetkellä kuin video.

  Muokkaa musiikkia

  Jotta musiikki sopii paremmin videoon, sinun kannattaa muokata sitä. Voit korjata esimerkiksi kappaleen volyymiä, jotta se ei peitä puhelinääniä. Voit myös leikata kappaleen, jos se on liian pitkä tai muuttaa sen nopeutta.

  Tarkista lopputulos

  Ennen kuin tallennat videon, tarkista lopputulos. Katsokaa videoa musiikin kanssa useita kertoja ja varmista, että musiikki sopii videon teemaan ja tunnelmaan.

  Tallenna video

  Kun olet tyytyväinen videon lopputulokseen, tallenna se. Voit tallentaa sen esimerkiksi MP4-formaatissa.

  Yhteenveto

  Musiikin lisääminen videoon on helppoa, kun tiedät miten. Valitse sopiva musiikki, lataa se tietokoneellesi, avaa videoeditointiohjelma, vie musiikki ohjelmaan, aseta se videon aikajanalle, muokkaa sitä tarvittaessa ja tallenna video. Muista tarkistaa lopputulos useita kertoja ennen tallentamista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.