Miten Levittää Itseruskettava Selkään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #1814

  +

  Miten Levittää Itseruskettava Selkään

  Suomessa ilmasto on sen verran kolea, että monet meistä haaveilevat kauniista päivetyksestä ympäri vuoden. Onneksi itseruskettavat tuotteet voivat auttaa meitä saavuttamaan sen ihanan hehkun, jota kesäpäivät meille tarjoavat. Usein kuitenkin tulee vastaan ongelma, kuinka levittää itseruskettavat tuotteet selkään yksin. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaat vinkit, kuinka levittää itseruskettavat selkään vaivatta ja onnistuneesti.

  Ennen levitystä

  Ennen itseruskettavan levitystä, on tärkeää valmistella iho kunnolla. Ihon tulee olla kuiva, puhdas ja kuorittu ennen levitystä. Kuorinnalla poistat kuolleet ihosolut, ja ihosta tulee pehmeä ja tasainen. On tärkeää levittää tuote kuivalle iholle, sillä kostea iho voi tehdä levityksestä epätasaista ja pilata lopputuloksen.

  Valitse oikea tuote

  Valitse itseruskettava tuote, joka on helppo levittää ja sopii omalle ihotyypillesi. Valitse myös tuote, joka ei jätä ihoa tahmeaksi tai öljyiseksi. Selän alueelle on olemassa erilaisia levitysharjoja tai -sieniä, joiden avulla tuotteen levittäminen on helpompaa ja tasaisempaa.

  Levitä tuote oikein

  Kun aloitat levityksen, aloita keskeltä selkää ja levitä tuotetta pyörein liikkein kohti hartioita ja sivuja. Käytä vain tarpeeksi tuotetta, älä liikaa tai liian vähän. Liian vähän tuotetta voi jättää ihon läikikkääksi, kun taas liikaa tuotetta voi saada aikaan tasaisesta rusketuksesta kaukana olevan tuloksen. Älä unohda levittää tuotetta erityisesti kaulan ja olkapäiden alueelle, jossa iho on yleensä vaaleampaa kuin muilla alueilla.

  Vaihtoehtoiset levitystavat

  Jos haluat varmistaa tasaisemman lopputuloksen, voit käyttää apuna esimerkiksi pitkävartista kampaajien käyttämää sivellintä tai tarranauhallista kädessientä. Siveltimellä levittäminen auttaa sinua ylettyvän selän keskiosan lisäksi myös lapaluiden alueelle. Tarranauhallisen sienen avulla voit helposti levittää tuotetta selän alaosassa oleviin vaikeasti tavoitettaviin kohtiin.

  Jälkihoito

  Jos olet levittänyt itseruskettavan tuotteen selkään, vältä hikoilua, saunaa ja suihkussa käyntiä vähintään 6 tunnin jälkeen levityksestä. Tuotteen huuhtoutuminen vedellä ennen sen kuivumista voi huonontaa lopputulosta. Muista myös pestä kätesi huolellisesti levityksen jälkeen!

  Yhteenveto

  Itseruskettavan tuotteen levittäminen selkään voi aluksi tuntua haastavalta, mutta siihen on olemassa muutamia vinkkejä, jotka helpottavat levitystä ja takaavat tasaisen lopputuloksen. Valitse oikea tuote ja käytä tarvittaessa apuna erilaisia levitysvälineitä. Muista myös ennakkovalmistelut ja jälkihoito, niin saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ympäri vuoden.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.